29Οκτ

Ένα πρωτότυπο design στις εκλογές των ΗΠΑ.

, 29 Οκτωβρίου 2008 | Uncategorized | 0 Σχόλια

Με τις ερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ, μια ομάδα από designers σκέφτηκε μια πολύ πρωτότυπη ιδέα να εκφράσει την δημιουργικότητα της, σχεδιάζοντας και κυκλοφορώντας δύο συσκευασίες δημητριακών , που παρουσιάζουν τους δύο υποψήφιους για το χρίσμα του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Οι συσκευασίες είναι σχεδιασμένες με ποιοτικό design εφαρμόζοντας εικαστικές τάσεις της εποχής, ταιριάζοντας καλλιτεχνία με ζωντανά χρώματα και δυνατό branding. Στην μπροστινή όψη εμφανίζονται τα πρόσωπα τους με ήπια γελοιογραφική απεικόνιση και στο πίσω μέρος προβάλλονται τα μηνύματα και τα σλόγκαν της κάθε κομματικής πλευράς. Είναι σημαντικό να σημειωθεί επίσης πως περιέχουν αληθινά φαγώσιμα δημητριακά, αλλά σίγουρα οποιοσδήποτε θατο σκεφτεί πριν το ανοίξει αφού είναι περιορισμένης κυκλοφορίας που αριθμεί τα πεντακόσια κομμάτια.

ObamaO’s

CAP’N ΜcCAIN’S

Μπορεί εντέλει η κίνηση αυτή, να είναι ένα άλλο ένα «Marketing stunt» αλλά σίγουρα προσθέτει άλλο ένα κομμάτι σε αυτό το Αμερικάνικο show που έχει στηθεί.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Ένα πρωτότυπο design στις εκλογές των ΗΠΑ. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter