30Ιούν

Το Web Design Blog ανοίγει τις πόρτες του!

, 30 Ιουνίου 2009 | HOT POSTS | 2 Σχόλια

Το Web Design Blog ξεκίνησε σαν ένα εταιρικό blog, της εταιρίας x2interactive, αλλά στην πορεία παρατηρήθηκε η ανάγκη για επέκταση στη θεματολογία. Έτσι, η ομάδα του Web Design Blog, αποφάσισε να ανοίξει τις πόρτες του σε όλους τους επίδοξους και φιλόδοξους αρθρογράφους που θέλουν να προσφέρουν τις γνώσεις τους στο κοινό και δεν έχουν τα απαραίτητα μέσα για να το κάνουν (blog, twitter and facebook following, κλπ) ή θέλουν να αποκτήσουν άλλο ένα κανάλι επικοινωνίας.

Το είδος των άρθρων που δημοσιεύει το Web Design Blog είναι άρθρα σχετικά με το Web Design, Web Development, SEO, Social Media και οτιδήποτε έχει σχέση με το επάγγελμα του Web Professional. Tο ύφος των άρθρων είναι πάντα ουδέτερο, χωρίς προσωπικές απόψεις καθώς κύριος σκοπός μας είναι να αποτελούν πηγή γνώσης για το αναγνωστικό κοινό. Επίσης, λόγω της φύσης του blog, τα άρθρα που γράφονται σε πρώτο ενικό πρόσωπο δεν θα γίνονται δεκτά. Ένα βασικό σημείο που πρέπει να τονιστεί είναι πως αν το άρθρο έχει εμπνευστεί από κάποια άλλη πηγή, (άλλο άρθρο, άλλο website, κλπ), πρέπει να αναφέρεται η πηγή του με σύνδεσμο προς το γνήσιο άρθρο.

Προσκαλούμε, λοιπόν, όποιον θέλει να προσφέρει τις γνώσεις του στο κοινό του Web Design Blog, να αποστείλει τα άρθρα του και οποιοδήποτε συνοδευτικό υλικό (φωτογραφίες, screenshots, demo files/scripts, κ.α) στο webmaster@webdesignblog.gr με τίτλο “Υποψήφιο άρθρο για το Web Design Blog” και αν η ομάδα του blog κρίνει πως το άρθρο πληρεί τις προϋποθέσεις, τότε θα δημοσιεύεται με πλήρη αναφορά στον αρθρογράφο.

Η γνώση πρέπει να μοιράζεται και να ανακυκλώνεται. Μόνο έτσι παραμένει επίκαιρη.

Σας περιμένουμε!

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Το Web Design Blog ανοίγει τις πόρτες του! γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter