11Ιούν

The Web Do’s & Don’ts!

, 11 Ιουνίου 2009 | WEB DESIGN - AUTHORING | 0 Σχόλια

Οι ανάγκες του σύγχρονου web designer/ author είναι απαιτητικές. Ο κάθε επαγγελματίας χρειάζεται καθημερινώς να βρίσκει αξιόπιστες λύσεις σε διάφορα θέματα που προκύπτουν στο web design , authoring και front end development. Πρέπει συνεχώς να βελτιώνει τη δουλεία του εφαρμόζοντας διαδεδομένες τεχνικές και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εργαλεία που θα τον βοηθήσουν να επιταχύνει τη εργασία του. Η διαρκής αναζήτηση για την επιθυμητή πληροφορία καταναλώνει χρόνο από το πρόγραμμα του και μερικές φορές γίνεται και κουραστική.

Το Web Design Blog σας παρουσιάζει το webdosanddonts.com ένα διαδικτυακό τόπο που φιλοξενεί πολύ καλά άρθρα και επίκαιρα, με σχετικές πληροφορίες για το κλάδο του web design/ authoring. Παρουσιάζονται ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες σχεδιαστές του διαδικτύου με συμβουλές, πρακτικές όμορφα κατηγοριοποιημένα σε επίπεδο γνώσεων. Καθώς και κακές πρακτικές που πρέπει να αποφύγετε στο τρόπο που δουλεύετε σχεδιάζοντας websites και γενικότερα web εφαρμογές.

Τα άρθρα χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες, σε αυτά που πρέπει να κάνετε και σε αυτά που δεν πρέπει να κάνετε. Η δημοσίευση τους γίνεται από τους χρήστες και η βαθμολόγηση των άρθρων από τους αναγνώστες.

dos-donts

Εντέλει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι ένα σημείο αναφοράς αφού παρέχει ταυτόχρονη πληροφόρηση σε διάφορα θέματα και αξίζει να καταχωρηθεί στα αγαπημένα του κάθε web designer/ author. Το WebD&D είναι μια ιδέα και δημιουργία του Shtanzig & Yesterdayishere.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο The Web Do’s & Don’ts! γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter