7Ιαν

To Woork handbook, ένα ενδιαφέρον e-book για κάθε web designer/ developer.

, 7 Ιανουαρίου 2009 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 1 Σχόλιο

Κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα ενδιαφέρον e-book το οποίο συμπεριλαμβάνει μια σειρά από άρθρα που δημοσιευτήκανε το 2008 στο διαδεδομένο Woork blog. Για όσους δεν το γνωρίζουν είναι ένα ποιοτικό blog που παρουσιάζει πολύτιμες πληροφορίες, αξιόπιστες τεχνικές και νέες πρακτικές σχετικά με το Web design και development γενικότερα. Πρέπει να επισημανθεί πως πέρσι ξεπέρασε τους 4 εκατομμύρια επισκέπτες και το WDB έχει παρουσιάσει αξιόλογα άρθρα του στο Ελληνικό κοινό. Ασχέτως με αυτό αξίζει να το κατεβάσετε και να του ρίξετε μια ματιά καθώς είναι ένα αξιόλογο e-book το οποίο καλύπτει πολλά θέματα σχετικά με CSS, HMTL, AJAX κ.α.

Το Woork handbook διατίθεται δωρεάν σε εκτυπώσιμη μορφή. Download Woork handbook.

twhand

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.
Grats & Thanks to Antoni Luppeti

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο To Woork handbook, ένα ενδιαφέρον e-book για κάθε web designer/ developer. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter