3Νοέ

Τα είκοσι καλύτερα επαγγελματικά προγράμματα για Email Marketing.

, 3 Νοεμβρίου 2008 | INTERNET MARKETING | 4 Σχόλια

Ένα βασικό κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες σας και τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους είναι το Email Marketing. Η αποστολή μέσω email είναι ένας από τους πιο αποδοτικούς τρόπους να ενημερώνετε το κοινό για τα προϊόντα σας και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Η σωστή χρήση και όχι με τη μορφή spam μπορεί να βοηθήσει δραματικά στην αύξηση του awareness σας και παρέχει συνάμα μία μη δαπανηρή λύση για τακτική και συνεχή ενημέρωση των υπαρχόντων/ μελλοντικών πελατών σας. Το Newsletter το οποίο είναι ένα εικαστικά διαμορφωμένο email με φωτογραφίες, γραφικά και συνδέσμους (links) αποστέλλετε σε επιλεγμένους ή τυχαίους παραλήπτες που μπορεί να έχει διάφορους σκοπούς: όπως after sales στους πελάτες σας, Viral marketing για την προώθηση ενός νέου προϊόντος ή ενός σημαντικού γεγονότος κτλ.

Το Web Design Blog σας προβάλλει τα είκοσι καλύτερα επαγγελματικά προγράμματα Email Marketing που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να οργανώστε την online προώθηση σας.

Επιλογές που περιλαμβάνουν:

 • Παραμετροποίηση Newsletter
 • Δημιουργία φορμών
 • Online μελέτες
 • Δωρεάν newsletter templates.
 • Αυτόματη αποστολή και παράδοση
 • Αναλυτικά στατιστικά και εκθέσεις.
 • Φιλτράρισμα για Spam

Τα πρώτα websites που προβάλλονται στην λίστα είναι και τα πιο διαδεδομένα, περιηγηθείτε και δείτε πιο σας φαίνεται καλύτερο για την δικιά σας χρήση.

Πηγή πληροφορίας είναι το http://blog.uprinting.com/

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Τα είκοσι καλύτερα επαγγελματικά προγράμματα για Email Marketing. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

4 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

 • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

  10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
 • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

  Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter