15Σεπ

4 Photoshop & Ιllustrator trendy brushes για web designers

, 15 Σεπτεμβρίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 1 Σχόλιο

Η συγκεκριμένη συλλογή περιλαμβάνει πάνω από 50 brushes που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ομορφύνουν το εικαστικό σας και να αποτυπώσουν την σχεδιαστική μόδα της εποχής.

1. Σχεδιασμένες γραμμές από μολύβι
2. Grunge Polaroid φωτογραφίες
3. Διαγώνιες γραμμές
4. Ετικέτες σε διάφορα σχήματα

Γραμμές από μολύβι
Δώστε ένα πιο καλλιτεχνικό τόνο στο εικαστικό σας , σχεδιάστε γραμμές που μοιάζουν σαν να έχουν γίνει με μολύβι.

Polaroid brushes
Μία όμορφη συλλογή από grunge Polaroid brushes για το Photoshop.

Διαγώνιες γραμμές
Μία συλλογή 17 διαγώνιων γραμμών για να δημιουργήσετε το μοτίβο που επιθυμείτε.

Ετικέτες
Μια συλλογή από 23 ετικέτες σε διαφορετικά σχήματα.

Πηγή πληροφορίας http://woork.blogspot.com/

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 4 Photoshop & Ιllustrator trendy brushes για web designers γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter