26Φεβ

Τα καλύτερα άρθρα σχετικά με την χρήση του Twitter για διαφημιστικούς, προωθητικούς και Marketing σκοπούς.

, 26 Φεβρουαρίου 2009 | SOCIAL NETWORKING | 4 Σχόλια

Το Twitter είναι μία επαναστατική τεχνολογική πλατφόρμα η οποία καθημερινά κερδίζει όλο και περισσότερους χρήστες και οπαδούς. Είναι ένα online εργαλείο που παρέχει άμεση ενημέρωση, γνώση, διασκέδαση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς, ασχέτως εάν είστε ιδιώτης ή εταιρία.

twitterTo Web Design Blog σας παραθέτει κατηγοριοποιημένα τα καλύτερα άρθρα και online πηγές για την προσωπική και επαγγελματική αξιοποίηση της χρήσης του Twitter.

Μάθετε πως θα αυξήσετε του ακόλουθους σας στο Twitter.

Διαβάστε πως το Twitter μπορεί να βοηθήσει το Blog σας.

Διαβάστε πως μπορεί να βοηθήσει το Twitter την εταιρία σας.

Τα καλύτερα άρθρα σχετικά για Marketing, PR μέσω του Twitter.

Πηγή πληροφορίας το prevential.com

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Τα καλύτερα άρθρα σχετικά με την χρήση του Twitter για διαφημιστικούς, προωθητικούς και Marketing σκοπούς. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

4 comments so far

 • Freddos Says: Φεβρουάριος 27, 2009 at 3:59 μμ

  Εκτιμώ την προσπάθεια του άρθρου ως «directory» για «κάθε τι twitter» αλλά προσωπικά θα προτιμούσα (αν κάποιος τα διάβασε όλα) τα καλύτερα bulletpoints αντί να κλικάρω σε 2-3 τυχαία άρθρα, γιατί μόνο τόσα αντέχω…

  (no offense φυσικά, ξαναλέω ότι εκτιμώ την προσπάθεια)

  (αλλά… )

  Απάντηση
 • Γιάννης Ευσταθίου | Internet Specialist Says: Φεβρουάριος 28, 2009 at 10:07 μμ

  Είναι αρκετά, αλλά είναι τα καλύτερα άρθρα που υπάρχουν στο διαδίκτυο για το Twitter στο συγκεκριμένο θέμα. Αυτό που θα πρότεινα εάν σε ενδιαφέρει τόσο, να αφιερώσεις λίγο χρόνο και να τα διαβάσεις όλα όπως έχω αρχίσει και εγώ. Αυτή η λίστα ουσιαστικά είναι μια συλλογή με τα καλύτερα άρθρα που έχουν δημοσιευτεί πρόσφατα, κατηγοροποιημένα.

  Αυτά είναι τα bulletpoints … 😉

  Απάντηση
 • Sweton T Fleming Says: Ιούλιος 2, 2009 at 4:27 μμ

  Fine buddy.I really got the things now after i read your post.Thanks for clearing my concepts dude.I would like other people who are using twitter appplications to have a visit at http://thetwittersecret.com/.

  Απάντηση
 • Παράθεμα: Advantage of Twitter Applications « Twitter Applications and Twitter Followers

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

 • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

  10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
 • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

  Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter