23Φεβ

Αυξήστε τους ακόλουθους σας στο Twitter με την προσθήκη του Twitter Counter στο website σας

, 23 Φεβρουαρίου 2009 | SOCIAL NETWORKING | 0 Σχόλια

Μπορείτε να αυξήσετε τους ακόλουθους ( Followers) σας στο Twitter προσθέτοντας το Twitter Counter στο website σας. Είναι μια online εφαρμογή που σας δίνει την δυνατότητα να παρέχετε καλύτερη προσβασιμότητα στους χρήστες του διαδικτύου, ώστε να σας ακολουθήσουν στην ενδιαφέρουσα πλατφόρμα microblogging. Αυτό επιτυγχάνετε τοποθετώντας ένα γραφικό στον διαδικτυακό σας τόπο, το οποίο προβάλει τον αριθμό των τωρινών χρηστών σας και περιλαμβάνει ακόμα, σύνδεσμο προς τον Twitter λογαριασμό σας, εάν κάποιος ενδιαφέρεται να σας ακολουθήσει. Εκτός από τα παραπάνω, το Twitter Counter σας δίνει επιλογές στατιστικών, ώστε να δείτε την αύξουσα η φθίνουσα πορεία σας στο ψηφιακό κόσμο του Twitter.

Πώς φαίνεται οπτικά:

Η εγκατάσταση της εφαρμογής απαιτεί ελάχιστο χρόνο και αποτελείται από ένα μικρό κομμάτι κώδικα. Πατήστε το παρακάτω σύνδεσμο για να πλοηγηθείτε στον διαδικτυακό τόπο που για περισσότερες πληροφορίες.

Προβολή στατιστικών

Κώδικας twitter counter

Υπάρχει ένα μειονέκτημα που αξίζει να αναφερθεί. Ο κώδικας που παρέχει το Twitter Counter δεν είναι valid σύμφωνα με τα πρότυπα του διαδικτύου (W3C), αλλά μπροστά στην δόξα απαιτούνται και θυσίες.

Εάν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε το Twitter Counter στο WordPress μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TwitterCounter v1.2.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Αυξήστε τους ακόλουθους σας στο Twitter με την προσθήκη του Twitter Counter στο website σας γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter