12Ιούν

Twitter – μέρος 3ο. Το Twitter μέσω κινητού & μέσω IM

, 12 Ιουνίου 2008 | SOCIAL NETWORKING | 0 Σχόλια

Στο προηγούμενο άρθρο μας Twitter – μέρος 2ο. Η επικοινωνία, το www.webdesignblog.gr, παρουσίασε τρόπους επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών του Twitter. Στο σημερινό άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να επεκτείνετε αυτή την επικοινωνία με τη χρήση ενός IM (Instant Messenger) και ενός κινητού τηλεφώνου. Αυτές οι λειτουργίες σάς βοηθάνε “να παίρνετε μαζί σας το Twitter” όπου και να βρίσκεστε και να είστε συνεχώς σε επαφή με τους φίλους σας.

Ορίστε τους εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας
Πατήστε στον σύνδεσμο “Settings” για να μπείτε στο control panel σας και από ‘κει πατήστε στο Link “Devices” για να μεταβείτε στην οθόνη επεξεργασίας των τρόπων επικοινωνίας. Η οθόνη είναι χωρισμένη σε 2 νοητά κομμάτια.Twitter menu bar

Το πρώτο κομμάτι σάς δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τα στοιχεία του κινητού σας τηλεφώνου και να ρυθμίσετε την συσκευή σας πώς να αποστέλλει αλλά και πώς να δέχεται tweets με τη χρήση SMS. Εκτός αυτού μπορείτε να ενημερώσετε το Twitter για το τί ώρα μπορεί να σας στέλνει στο κινητό ενημερώσεις. Είναι σημαντικό να ρυθμίσετε την ώρα αυτή, ώστε να μη δέχεστε μηνύματα ακατάλληλες ώρες, όπως π.χ. αργά το βράδυ.

Το δεύτερο κομμάτι σάς δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε τη λήψη ενημερώσεων και στο Instant Messenger σας. Αρχικά, πρέπει να επιλέξετε ποιο IM χρησιμοποιείτε και μετά να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας παραθέσει το Twitter ώστε να τεθεί σε λειτουργία αυτή η υπηρεσία. Μόλις ενεργοποιηθεί η υπηρεσία, θα μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις και να στέλνετε μηνύματα στο Twitter και απευθείας από το IM σας.

Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές (3rd party appilcations) και websites τα οποία χρησιμοποιούν το Twitter προσφέροντας ξεχωριστές εμπειρίες στους χρήστες της πλατφόρμας. Οι εφαρμογές αυτές θα αναλυθούν σε ξεχωριστό άρθρο.

Αφού ρυθμίσετε κινητό και IM είστε πλέον έτοιμοι για να βρίσκεστε συνεχώς σε επαφή με την “Tweetόσφαιρα” και τους Twitter φίλους σας!

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Twitter – μέρος 3ο. Το Twitter μέσω κινητού & μέσω IM γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter