15Απρ

WordPress WassUp Plug-in για λεπτομερή live στατιστικά

, 15 Απριλίου 2008 | WORDPRESS | 0 Σχόλια

Υπάρχουν πολλά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ώστε να αποκτήσετε μια εικόνα της κίνησης (traffic) στο WordPress blog σας. Το WassUp plug-in, είναι ένα από αυτά.
Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, μπορεί να καταγράφει την επισκεψιμότητα μιας WordPress ιστοσελίδας σε real time (πραγματικό χρόνο)!WassUp WordPress Plug-in

Το διαχειριστικό κομμάτι του είναι πολύ καλοσχεδιασμένο, προσφέροντας έτσι στους διαχειριστές των blogs όχι μόνο μεγάλη ποσότητα πληροφορίας, αλλά και πολύ καλά οργανωμένη. Μια από τις πιο ελκυστικές λειτουργίες του είναι η λειτουργία “current visitors on line”, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές να “επιβλέπουν” την κίνηση στο blog τους σε πραγματικό χρόνο!

Το WassUp plug-in, είναι ένα εργαλείο το οποίο θα φανεί χρήσιμο αλλά και απαραίτητο σε όσους ενδιαφέρονται για SEO (Search Engine Optimization) καθώς και στους… λάτρεις της στατιστικής!

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο WordPress WassUp Plug-in για λεπτομερή live στατιστικά γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter