21Απρ

Χρήσιμα Web 2.0 online εργαλεία (generators) για να σχεδιάσετε εντυπωσιακά websites.

, 21 Απριλίου 2008 | ONLINE ΕΡΓΑΛΕΙΑ | 2 Σχόλια

Με την χρήση όμορφων γραφικών μπορείτε να σχεδιάσετε websites τα οποία ξεχωρίζουν. Η εικαστική λεπτομέρεια δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε η ιστοσελίδα σας να επιλεχθεί από τους υποψηφίους πελάτες σας και να γίνει πιο ανταγωνιστική. Σίγουρα μια επιτυχημένη ιστοσελίδα δεν οφείλεται μόνο στο ωραίο σχεδιαστικό (design) αλλά και σε άλλους σημαντικούς παράγοντες όπως εύχρηστο και λειτουργικό UID (User Interface Design).

Παρακάτω θα βρείτε ορισμένα χρήσιμα Web 2.0 online εργαλεία (generators) που μπορούν να σας βοηθήσουν να δώσετε στην ιστοσελίδας σας γραφιστική καλαισθησία και ξεχωριστό design.

Buttons (κουμπιά)

Δημιουργήστε πρωτότυπα και πολύχρωμα κουμπιά (buttons) για να εμπλουτίσετε την ιστοσελίδα σας.

Backgrounds

Μέσα από μία πληθώρα επιλογών δημιουργήστε ένα ξεχωριστό φόντο στην ιστοσελίδας σας με την χρήση των νέων Web 2.0 trends όπως ρίγες, gradients, βούλες…

Favicon

Ενισχύστε την γραφιστική λεπτομέρεια στην ιστοσελίδα σας με τη χρήση Favicon.

Gradients

Εκμεταλλευτείτε τα παρακάτω εργαλεία για να πειραματιστείτε και να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα gradients (ντεγκραντέ)

Rounded Corners (Καμπυλωτές γωνίες)

Δημιουργήστε καμπυλωτές γωνίες με την χρήση CSS.

Logos (Λογότυπα)

Δημιουργήστε πρωτότυπα λογότυπα με την χρήση των παρακάτω online εργαλειών.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Χρήσιμα Web 2.0 online εργαλεία (generators) για να σχεδιάσετε εντυπωσιακά websites. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter