11Νοέ

Όμορφα websites σχεδιασμένα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

, 11 Νοεμβρίου 2008 | INSPIRATION | 0 Σχόλια

Το Web Design Blog σας παρουσιάζει μια όμορφη συλλογή από καλαίσθητα websites που αποτυπώνουν τα χρώματα τις ίριδας με ξεχωριστούς τρόπους. Όλο και περισσότεροι web designers προσπαθούν να δημιουργήσουν μια δυνατή εμπειρία στον επισκέπτη χρησιμοποιώντας πλούσια και ζωηρά χρώματα, εμπλουτίζοντας την τελική εικόνα. Μελετώντας τα διαφορά websites μπορεί να διακρίνει κανείς πως κάθε εικαστικό είναι μοναδικό και η χρήση του ουράνιο τόξου, άλλοτε πιο ευκρινές λόγω του σχήματος του δημιουργεί μια αίσθηση γαλήνης και ψυχικής ηρεμίας.

Πηγή πληροφορίας www.seronna.net

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Όμορφα websites σχεδιασμένα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter