9Σεπ

Websites με ωραία τυπογραφία.

, 9 Σεπτεμβρίου 2008 | Uncategorized | 2 Σχόλια

Το Web Design Blog σας παρουσιάζει μια μικρή συλλογή από διάφορα websites με ωραία τυπογραφία. Γενικά τέτοιου είδους websites δεν σχεδιάζονται στην Ελλάδα, αλλά ευελπιστούμε πως κάποια στιγμή θα υιοθετηθεί και εδώ από τους Έλληνες web designers.

Η καλή τυπογραφία στο διαδίκτυο σπανίζει καθώς το εμπορικό design και η σίγουρη «συνταγή» θεωρούνται μια πιο ελκυστική λύση. Η ανάγκη για καλύτερη ανάγνωση με την σημασία προβολής του περιεχόμενου ενός website από τους χρήστες, θα βοηθήσει εντέλει την εμφάνιση της διαδικτυακής τυπογραφίας στο σχεδιασμό websites και banners, πάντα όμως με συνδυασμό της τάσης της εποχής στιλιστικά.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Websites με ωραία τυπογραφία. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter