31Μαρ

Το WordPress 2.5 έφτασε!

, 31 Μαρτίου 2008 | BLOGS | 0 Σχόλια

Η νέα πολύ αναμενόμενη έκδοση της δημοφιλούς Blog πλατφόρμας είναι επιτέλους εδώ! Μπορείτε να κατεβάσετε την καινούργια έκδοση από το website της WordPress και να εξερευνήσετε τις πολλές νέες δυνατότητες της. Το WordPress αποτελεί την πιο διαδεδομένη λύση για blog platform. Εκτός από την online έκδοση που παρέχει στο www.wordpress.com, η αγαπημένη αυτή πλατφόρμα, μπορεί να γίνει download από το http://wordpress.org/download/ και να εγκατασταθεί στον server της επιλογής σας. Κάθε έκδοση έχει τα προτερήματα της.

Εάν επιλέξετε την πρώτη έκδοση, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να γίνεται μέλος στην κοινότητα του WordPress και να δημιουργήσετε το δικό σας blog σε λιγότερο από 5’. Χωρίς τεχνικές γνώσεις και το βασικότερο, πολύ γρήγορα, μπορείτε να αρχίσετε να μεταδίδετε τα μηνύματά σας on line!

Διαφορετικά, αν επιλέξετε την δεύτερη έκδοση και αποφασίσετε να εγκαταστήσετε στον web server σας, ένα WordPress Blog, τότε αποκτάτε πρόσβαση σε μια πληθώρα λειτουργιών που ονομάζονται plugins. Τα plugins σας προσφέρουν πάρα πολλές νέες δυνατότητες που μπορούν να εμπλουτίσουν τόσο την δική σας on line εμπειρία όσο και αυτή των χρηστών σας.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Το WordPress 2.5 έφτασε! γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter