10Οκτ

WordPress Admin Drop Down Menu plugin

, 10 Οκτωβρίου 2008 | WORDPRESS | 0 Σχόλια

Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress για να “blog-αρετε”, ίσως έχετε αναζητήσει μερικές φορές μια πιο καλή λύση στην πλοήγηση του διαχειριστικού περιβάλλοντος. Μια λύση πιο πρακτική, που να μπορεί να προσφέρει πιο γρήγορη μετάβαση από σελίδα σε σελίδα.


Κάτι τέτοιο σκέφτηκε και ο Ozh από το blog planetozh και προσπαθώντας να καλύψει αυτή του την ανάγκη, σχεδίασε ένα plugin για την WordPress πλατφόρμα, το οποίο μετατρέπει το navigation σε drop down navigation. Με αυτό τον τρόπο ο Ozh κατάφερε να μειώσει τα κλικ που χρειάζεται ο διαχειριστής να κάνει administrate το blog του.

Εγκαθιστώντας το plugin του Ozh που ονομάζεται Worpdress Admin Drop Down Menu θα μπορείτε να φτάνετε σε όλες τις σελίδες του blog σας με ένα μόνο κλικ. Όλα τα elements που παράγονται από το plugin αυτό, μπορούν να αλλαχθούν και να γίνουν customized με αλλαγή στα CSS αρχεία.

Το plugin παρέχεται δωρεάν και υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις WordPress από την έκδοση 2.5 και πάνω. Για να το κάνετε download απλά επισκεφτείτε την σελίδα http://planetozh.com/blog/my-projects/wordpress-admin-menu-drop-down-css/

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο WordPress Admin Drop Down Menu plugin γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter