26Αυγ

WordPress Cheat Sheets

, 26 Αυγούστου 2008 | WORDPRESS | 1 Σχόλιο

Διαβάζοντας το http://afrison.com, εντοπίσαμε ένα πολύ χρήσιμο άρθρο σχετικά με WordPress cheat sheets το οποίο σκεφτήκαμε να σας μεταφέρουμε. Το άρθρο αυτό περιέχει συνδέσμους προς 7 WordPress cheat sheets, τα οποία μπορεί να επωφελήσουν όλους όσους χρησιμοποιούν το WordPress σαν πλατφόρμα ανάπτυξης ιστολογίων ή και διαδικτυακών τόπων.

Τί είναι όμως τα cheat sheet; Τα cheat sheets είναι λίστες με χρήσιμη πληροφορία που μπορεί να σας διευκολύνει στην διαδικασία παραγωγής. Όσον αφορά τα WordPress cheat sheets, περιέχουν μια λίστα με όλα τα templates που χρησιμοποιούνται στην ανάπτυξη ενός WordPress Theme, περιέχουν την σύνταξη και την ονοματολογία των πιο συχνά χρησιμοποιημένων παραμέτρων και μερικές φορές και την ιεραρχία των template pages. Τα cheat sheets που προτείνει το http://afrison.com είναι τα εξής:

WP Candy

Frozr

Frank Bültge

DBS interactive

Tekka.de

Optimization Cheat Sheet for WordPress

WordPress Architektur

Εάν γνωρίζετε άλλες λίστες WordPress Cheat Sheets θα χαρούμε πολύ να τις μοιραστείτε και με τους υπόλοιπους αναγνώστες του Web Design Blog.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο WordPress Cheat Sheets γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter