10Απρ

WordPress Free Theme: Transmission

, 10 Απριλίου 2008 | BLOGS, ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Δημοσιεύτηκε ένα καινούργιο δωρεάν WordPress premium theme για download, από το ThemeLab. Το theme ονομάζεται Transmission και προσφέρει μεταξύ άλλων και 8 διαφορετικές χρωματικές παλέτες. Έτσι μπορείτε να ρυθμίσετε το χρώμα που σας ταιριάζει πιο πολύ. Το Transmission είναι για WordPress Blog, το οποίο πρέπει να είναι εγκατεστημένο στον server σας. Δεν είναι για WordPress account users.

Transmission Free WordPress Premium Theme

Η έννοια WordPress premium theme, ουσιαστικά αναφέρεται σε ένα theme το οποίο προσφέρει κάποιες παραπάνω λειτουργίες από τις κανονικές. Οι λειτουργίες αυτές, διαφέρουν από theme σε theme. Το Transmission theme προσφέρει τα παρακάτω:

Flickr Photostream
Με μια απλή εγκατάσταση του FlickrRSS plug-in για WordPress, και με τις απαραίτητες ρυθμίσεις, μπορείτε να συνδέσετε τον Flickr λογαριασμό σας με την αρχική σελίδα του Transmission. Ο σχεδιαστής προτείνει τουλάχιστον 5 φωτογραφίες για καλύτερα αποτελέσματα. Αν δεν χρησιμοποιείτε Flickr δεν υπάρχει πρόβλημα. Χωρίς την εγκατάσταση του FlickrRSS, δεν θα εμφανιστεί καθόλου η συγκεκριμένη λειτουργία.

FlickrRSS

Μεγάλη φωτογραφία αρχικής σελίδας
Με τη χρήση custom πεδίων, μπορείτε πολύ εύκολα να προσθέσετε στην αρχική σελίδα του Transmission blog σας μια μεγάλη φωτογραφία με την οποία μπορείτε να κεντρίσετε το ενδιαφέρον των χρηστών σας. Για να προσθέστε μια φωτογραφία στην αρχική σελίδα, θα πρέπει να την κάνετε upload στον φάκελο topstory_images και να ορίσετε σαν κλειδί του custom πεδίου σας τη μεταβλητή topstory_image όπως φαίνεται παρακάτω.

Upload Top Story image

Ρύθμιση αριθμού άρθρων στην αρχική σελίδα
Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία του theme, είναι η δυνατότητα ρύθμισης του αριθμού των άρθρων που θα εμφανίζονται στην αρχική σελίδα. Μπορείτε να ορίσετε στο διαχειριστικό, από ένα ξεκάθαρο περιβάλλον, πόσα άρθρα θα φαίνονται στο κάτω αριστερό κομμάτι της αρχικής σας σελίδας και πόσα στο δεξί.

Αριθμός άρθρων που θα φαίνονται στην αρχική σελίδα

Πλήρης υποστήριξη Widgets
Η πλαϊνή μπάρα του Transmission theme, παρέχει πλήρης υποστήριξη Widgets.

Υποστήριξη Widgets

8 διαφορετικές χρωματικές παλέτες
Αυτό που κάνει το Transmission theme να ξεχωρίζει, είναι ότι έρχεται έτοιμο με 8 διαφορετικές παλέτες! Ρυθμίστε το αγαπημένο σας χρώμα και δώστε την δική σας νότα στο Blog σας. Αν δεν έχετε αγαπημένο χρώμα, τότε ενεργοποιήστε την All in One επιλογή και δώστε τη δυνατότητα στους χρήστες σας να επιλέγουν την παλέτα της προτίμησης τους.

Χρωματική παλέτα

Δείτε το εν δράσει και αποθηκεύστε το
Εάν θέλετε να δείτε ένα live demo του Transmission πατήστε, Demo.
Για να κατεβάστε το Transmission Theme για WordPress server installations πατήστε, Αποθήκευση.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο WordPress Free Theme: Transmission γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter