31Μαρ

WordPress plugin: AntiLeech

, 31 Μαρτίου 2008 | WORDPRESS | 2 Σχόλια

Σας έχει τύχει ποτέ να δείτε σε κάποιο ανταγωνιστικό blog ένα άρθρο που είχατε γράψει πριν σύντομο χρονικό διάστημα; Αν χρησιμοποιείτε το WordPress για blogging platform, τότε υπάρχει λύση. Η λύση αυτή ακούει στο όνομα AntiLeech. Το AntiLeech είναι ένα WordPress plugin το οποίο έχει σαν στόχο να αποτρέπει την κλοπή περιεχομένου από sploggers. Πώς όμως λειτουργεί;
Το AntiLeech δεν αποτρέπει τα splogger bots από την πρόσβαση στην σελίδα σας, αλλά παράγει πλαστό περιεχόμενο ειδικά για αυτά, το οποίο περιέχει και συνδέσμους (links) που έχουν στόχο μόνο το δικό σας Blog! Οπότε με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο δεν σας κλέβει το περιεχόμενο, αλλά σας χαρίζει και backlinks! Ο τρόπος που ανιχνεύει τα bots είναι είτε αναγνωρίζοντας τις IP διευθύνσεις τους, είτε αναγνωρίζοντας τα User-Agent τους.

Το AntiLeech plugin για WordPress μπορεί να βρεθεί στο http://redalt.com/Resources/Plugins/AntiLeech και είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο WordPress plugin: AntiLeech γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter