10Ιούλ

WordPress Plugin – My Top Commentators

, 10 Ιουλίου 2008 | WORDPRESS | 1 Σχόλιο

Το My Top Commentators είναι ένα πολύ χρήσιμο plugin για τη γνωστή blog πλατφόρμα WordPress. Αυτό που το κάνει χρήσιμο είναι η δυνατότητα που δίνει στους διαχειριστές του blog και μόνο σε αυτούς, να μπορούν να δουν πόσοι είναι οι commentators (σχολιαστές) και πόσες φορές σχολιάζει ο καθένας. Η πληροφορία μπορεί να παρουσιαστεί ανάλογα με τις προτιμήσεις του διαχειριστή σε διαφορετικά χρονικά περιθώρια. Δηλαδή, μπορεί ο διαχειριστής να ορίσει να δει τα στατιστικά των σχολιαστών του blog του τις τελευταίες 7 μέρες, ή τον τελευταίο μήνα κλπ. Επίσης, μπορείτε αν θέλετε να δείτε ή ακόμα και να επεξεργαστείτε τα σχόλια ενός συγκεκριμένου σχολιαστή.

Το plugin αυτό είναι Δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από το
http://www.dailyblogtips.com/my-top-commentators-wordpress-plugin/

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο WordPress Plugin – My Top Commentators γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter