16Ιαν

Το πρώτο Ελληνικό bookmarking website για WordPress links (www.wpfav.gr)

, 16 Ιανουαρίου 2009 | RESOURCES | 0 Σχόλια

Το WordPress έχει γίνει η πιο γνωστή και καθιερωμένη πλατφόρμα για blogging και χάρη στις συνεχείς αναβαθμίσεις που γίνονται από την ομάδα ανάπτυξης έχει αρχίσει σιγά – σιγά να διακρίνεται και σαν εργαλείο διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System).

Τα άρθρα σχετικά με το WordPress που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι άπειρα και βρίσκονται διάσπαρτα σε διάφορα σημεία. Ο δικός μας Βασίλης Κανονίδης, ο οποίος είναι WordPress editor and enthusiast και αρθρογράφος στο Web Design Blog στον τομέα του WordPress, σκέφτηκε πως θα ήθελε αυτή την πληροφορία πιο οργανωμένη. Για το λόγο αυτό έφτιαξε το www.wpfav.gr.

wpfav

To www.wpfav.gr είναι το πρώτο ελληνικό website το οποίο ουσιαστικά λειτουργεί σαν μια πηγή από favourites/bookmarks για WordPress links. Για να μπορέσει να διαβάσει κανείς τα άρθρα δεν έχει παρά να κάνει κλικ στο άρθρο που τον ενδιαφέρει, ενώ για να προσθέσει άρθρο το μόνο που χρειάζεται είναι να γραφτεί μέλος, ώστε να του δοθεί το δικαίωμα προσθήκης άρθρων στο site. Με την εγγραφή, ο κάθε χρήστης αποκτάει και την ικανότητα ψήφου. Έτσι, αν του αρέσει ένα άρθρο μπορεί να το ψηφίσει δίνοντάς του έναν πόντο.

Αν δεν το έχετε επισκεφτεί ακόμα και αναπτύσετε websites σε πλατφόρμα WordPress, κάντε κλικ στο www.wpfav.gr.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Το πρώτο Ελληνικό bookmarking website για WordPress links (www.wpfav.gr) γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter