5Μάι

10 δωρεάν Sans Serif γραμματοσειρές

, 5 Μαΐου 2009 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

To WDB σας παρουσιάζει άλλη μια αξιόλογη συλλογή από δωρεάν (για εμπορική χρήση) γραμματοσειρές που πρόσφατα δημοσιεύτηκε στο myinkblog. Δυστυχώς δεν υποστηρίζουν Ελληνικούς χαρακτήρες αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως έχει σημειωθεί και στο παρελθόν, σε εναλλακτικά στοιχεία του design όπως Αγγλικά σλόγκαν, φράσεις, αριθμούς κτλ.

1. Aller [ Download ]

aller2

2. Aurulent Sans [ Download ]

aurelent-sans4

3. Bitstream Vera Sans [ Download ]

bitstream-vera-sans

4. Colaborate [ Download ]

colaborate

5. Fontin [ Download ]

fontin

6. Luxi Sans [ Download ]

luxi-sans

7. Mayberry Pro [ Download ]

mayberry-pro

8. Museo Sans [ Download ]

museo-sans

9. Sansation [ Download ]

sansation

10. Surface [ Download ]

surface

Πηγή πληροφορίας: www.myinkblog.com / www.fontsquirrel.com

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 10 δωρεάν Sans Serif γραμματοσειρές γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter