22Φεβ

10+1 Χρήσιμα website και on line tools

, 22 Φεβρουαρίου 2012 | ONLINE ΕΡΓΑΛΕΙΑ | 0 Σχόλια

Μέσος χρόνος ανάγνωσης άρθρου: 10 λεπτά

Το Web Designer Depot διέθεσε μια λίστα με on line εργαλεία, applications και χρήσιμα website η οποία είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Η λίστα αυτή η οποία είναι αρκετά μεγάλη, μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στον επαγγελματία Web Designer / Developer. Οι προτάσεις που ακολουθούν δεν είναι όλες δωρεάν.

Το Web Design Blog μελέτησε την λίστα αυτή και σας παρουσιάζει τις 11 καλύτερες προτάσεις από αυτές που αναφέρονται.

Zip.js

Μία JavaScript βιβλιοθήκη με την οποία μπορείτε να κάνετε zip και unzip αρχεία.

WP Remote

Ένα πολύ χρήσιμο on line εργαλείο, το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να διαχειρίζεστε όλα τα WordPress website σας από ένα κοινό dashboard, παρέχοντας και αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές.

Zoey

Ένα mobile app framework. Χρήσιμο για όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν μια δική τους εφαρμογή για κινητές συσκεύες.

Arctext.js

Αν θέλετε να δημιουργήσετε καμπύλες λέξεις και φράσεις, το Archtext σας δίνει αυτή ακριβώς την δυνατότητα.

HTML KickStart

Μια συλλογή από HTML, CSS και JQuery κομμάτια κώδικα που εκτελούν συγκεκριμένες λειτουργίες και που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιταχύνετε το development των έργων σας.

GuideGuide

Ένα πολύ χρήσιμο plugin για το Photoshop το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε Guides, ώστε να σχεδιάζετε interfaces με απόλυτη συμμετρία και ακρίβεια.

Create

Συνδυάστε το Create με οποιoδήποτε CMS και δημιουργήστε ένα WYSIWYG περιβάλλον διαχείρισης περιεχομένου, δίνοντας την δυνατότητα στους διαχειριστές να μπορούν να επεμβαίνουν από το front end, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν login στο administration panel.

Impress.js

Δημιουργήστε εντυπωσιακές κινούμενες παρουσιάσεις (Chrome & Safari μόνο) με το impress.js.

IconBox 2.5

Ένα πρόγραμμα διαχείρισης εικονιδίων, το οποίο μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο σε όσους δημιουργούν ή χρησιμοποιούν πολλά εικονίδια στα project τους.

Eenox Designer

Ιδανικό εργαλείο για την δημιουργία, δυναμικών και διαδραστικών websites αφής (touch optimised) για κινητά, Η/Υ και tablet συσκευές. Χρησιμοποιεί τεχνολογία HTML 5 και ένα WYSIWYG περιβάλλον σχεδιασμού και ανάπτυξης.

SyntaxHighlight.in

Πολύ χρήσιμο για την παρουσίαση κώδικα με σωστό τρόπο. Χρησιμοποιώντας μόνο 6Kb JS & CSS, σας δίνει την δυνατότητα να παρουσιάσετε τον κώδικά σας με έναν ευανάγνωστο τρόπο και ακόμα και να τον τυπώσετε σε χαρτί.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 10+1 Χρήσιμα website και on line tools γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter