22Φεβ

10+1 Χρήσιμα website και on line tools

, 22 Φεβρουαρίου 2012 | ONLINE ΕΡΓΑΛΕΙΑ | 1 Σχόλιο

Μέσος χρόνος ανάγνωσης άρθρου: 10 λεπτά

Το Web Designer Depot διέθεσε μια λίστα με on line εργαλεία, applications και χρήσιμα website η οποία είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Η λίστα αυτή η οποία είναι αρκετά μεγάλη, μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στον επαγγελματία Web Designer / Developer. Οι προτάσεις που ακολουθούν δεν είναι όλες δωρεάν.

Το Web Design Blog μελέτησε την λίστα αυτή και σας παρουσιάζει τις 11 καλύτερες προτάσεις από αυτές που αναφέρονται.

Zip.js

Μία JavaScript βιβλιοθήκη με την οποία μπορείτε να κάνετε zip και unzip αρχεία.

WP Remote

Ένα πολύ χρήσιμο on line εργαλείο, το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να διαχειρίζεστε όλα τα WordPress website σας από ένα κοινό dashboard, παρέχοντας και αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές.

Zoey

Ένα mobile app framework. Χρήσιμο για όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν μια δική τους εφαρμογή για κινητές συσκεύες.

Arctext.js

Αν θέλετε να δημιουργήσετε καμπύλες λέξεις και φράσεις, το Archtext σας δίνει αυτή ακριβώς την δυνατότητα.

HTML KickStart

Μια συλλογή από HTML, CSS και JQuery κομμάτια κώδικα που εκτελούν συγκεκριμένες λειτουργίες και που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιταχύνετε το development των έργων σας.

GuideGuide

Ένα πολύ χρήσιμο plugin για το Photoshop το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε Guides, ώστε να σχεδιάζετε interfaces με απόλυτη συμμετρία και ακρίβεια.

Create

Συνδυάστε το Create με οποιoδήποτε CMS και δημιουργήστε ένα WYSIWYG περιβάλλον διαχείρισης περιεχομένου, δίνοντας την δυνατότητα στους διαχειριστές να μπορούν να επεμβαίνουν από το front end, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν login στο administration panel.

Impress.js

Δημιουργήστε εντυπωσιακές κινούμενες παρουσιάσεις (Chrome & Safari μόνο) με το impress.js.

IconBox 2.5

Ένα πρόγραμμα διαχείρισης εικονιδίων, το οποίο μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο σε όσους δημιουργούν ή χρησιμοποιούν πολλά εικονίδια στα project τους.

Eenox Designer

Ιδανικό εργαλείο για την δημιουργία, δυναμικών και διαδραστικών websites αφής (touch optimised) για κινητά, Η/Υ και tablet συσκευές. Χρησιμοποιεί τεχνολογία HTML 5 και ένα WYSIWYG περιβάλλον σχεδιασμού και ανάπτυξης.

SyntaxHighlight.in

Πολύ χρήσιμο για την παρουσίαση κώδικα με σωστό τρόπο. Χρησιμοποιώντας μόνο 6Kb JS & CSS, σας δίνει την δυνατότητα να παρουσιάσετε τον κώδικά σας με έναν ευανάγνωστο τρόπο και ακόμα και να τον τυπώσετε σε χαρτί.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 10+1 Χρήσιμα website και on line tools γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter