14Νοέ

10 εντυπωσιακά Wallpapers για να ομορφύνει το desktop σας.

, 14 Νοεμβρίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 1 Σχόλιο

Κάνοντας αλλαγή στην μορφή του Desktop, δημιουργείται μια αίσθηση αλλαγής και ανανέωσης, η οποία μπορεί και να έχει θετικά αποτελέσματα στην εργασία σας, ιδιαίτερα αν αυτή είναι δημιουργική και απαιτεί όρεξη και καλή διάθεση.

Για το λόγο αυτό, το Web Design Blog έψαξε και βρήκε 10 αξιόλογα Wallpapers τα οποία αξίζει να δείτε και να δοκιμάσετε. Τα Wallpapers προέρχονται από το Desktopography, ένα website αφιερωμένο σε όμορφα Wallpapers και μάλιστα χωρίς κόστος, το NdesignStudio και διάφορα άλλα.

Blue Moon

By Microbot

Desktopography 2008

By Alexander Radsby

Little World

By Heiko Klug

Phoenix

By Nick La

Flow

By Nick La

Life

By Nick La

Bamboo

By Nick La

Sureal World

By Riolcrt

Retro Machina

By Destin8x

Todd’s Nebula

By Casperium

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 10 εντυπωσιακά Wallpapers για να ομορφύνει το desktop σας. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter