3Δεκ

1000 + 400 Δωρεάν ποιοτικά εικονίδια

, 3 Δεκεμβρίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Αναζητώντας πάντα την καλύτερη δυνατή πληροφορία για εσάς τους αναγνώστες του, το Web Design Blog ανακάλυψε ένα άρθρο στο Pinvoke το οποίο αναφέρεται σε 1000 + 400 Δωρεάν εικονίδια. Τα 1000 + 400 αυτά εικονίδια είναι πολύ καλής ποιότητας, σχεδιασμένα λεπτομερώς από τον Ιάπωνα designer Yusuke Kamiyamane (http://yusukekamiyamane.com/) και προσφέρονται για χρήση υπό μια από τις 2 ακόλουθες προϋποθέσεις:

1ον Κάνοντας αναφορά στο σχεδιαστή των εικονιδίων, Yusuke Kamiyamane σύμφωνα με την Creative Commons Attribution 3.0 license

ή

2ον Αποκτώντας το δικαίωμα να μην αναφέρεται το όνομα του Yusuke Kamiyamane με την πληρωμή ενός ποσού.

Fugue iconset

Αναλυτικά, η σειρά των 1000 icons, ονομάζεται FUGUE. Μπορείτε:

Diagona iconset

Η σειρά των 400 icons, ονομάζεται DIAGONA. Μπορείτε:

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 1000 + 400 Δωρεάν ποιοτικά εικονίδια γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter