27Οκτ

11 websites με Δωρεάν φωτογραφίες και γραφικά

, 27 Οκτωβρίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 1 Σχόλιο

Όλοι οι Web Designers αντιμετωπίζουν τουλάχιστον μια φορά σε κάθε project το ίδιο πρόβλημα: Έλλειψη φωτογραφικού υλικού. Δυστυχώς, ένα μεγάλο ποσοστό πελατών, δεν έχει στη διάθεσή του το απαιτούμενο οπτικό υλικό που χρειάζεται ο Web Designer για το σχεδιασμό του site.

Όταν ένα website πρέπει να γίνει photo based, (design βασισμένο κατά βάση σε φωτογραφίες) κάτι που ισχύει τις περισσότερες φορές, αυτό δημιουργεί πρόβλημα στους Web Designers, οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά δυσκολεύονται χωρίς φωτογραφίες. Για το λόγο αυτό, ο κάθε Web Designer οφείλει να έχει μια λίστα με Websites που προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ φωτογραφίες στο «οπλοστάσιο» του.

Το Web Design Blog, σας παραθέτει μια τέτοια λίστα με 10 από τα καλύτερα websites που προσφέρουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, φωτογραφίες και γραφικά. Κάθε website έχει τους «κανόνες» του, αλλά σε γενικές γραμμές το υλικό προσφέρεται για download χωρίς περιορισμούς. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί:

1. EveryStockPhoto

2. Deviantart

3. Sxc.hu

4. Image*After

5. AllDigitalDreamer

6. FreeRange

7. FreeDigitalPhotos

8. TurboPhoto

9. ImageBase

10. PhotoRack

11. StockVault

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 11 websites με Δωρεάν φωτογραφίες και γραφικά γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter