29Μάιος

18 Δωρεάν συλλογές από UI elements σε PSD μορφή

, 29 Μαΐου 2012 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Μέσος χρόνος ανάγνωσης άρθρου: 15 λεπτά

Κάθε μέρα οι απαιτήσεις του σύγχρονου Web Design γίνονται όλο και περισσότερες. Ο Web Designer καλείται να δώσει λύσεις σε θέματα πολύπλοκα και ενδιαφέροντα. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να επικεντρώνεται στα ουσιώδη στοιχεία ενός design, όπως το design concept, το layout, την αρχιτεκτονική της πληροφορίας, την πλοήγηση κ.α. Στοιχεία όπως φόρμες και κουμπιά είναι δευτερεύουσας σημασίας αλλά δεν παύουν να είναι και μια χρονοβόρα διαδικασία η οποία είναι αναπόφευκτη. Ευτυχώς στο διαδίκτυο κυκλοφορούν συλλογές με πολλά Δωρεάν στοιχεία τέτοιου τύπου τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί ο μοντέρνος επαγγελματίας και να κερδίσει πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά του/της.

Το Web Design Blog βρήκε και σας παρουσιάζει 18 Δωρεάν UI Elements σε μορφή PSD τα οποία μπορείτε να τα χρησιμποιήσετε στα project σας.

Κάντε κλικ πάνω σε κάθε εικόνα για να κατεβάσετε το αρχείο άμεσα, παρακάμπτοντας οποιαδήποτε διαδικασία εγγραφής απαιτεί το κάθε website. Αλλιώς κάντε κλικ στον κάθε τίτλο για να επισκεφτείτε τον εκάστοτε διαδικτυακό τόπο.

BLACK UI KIT

BLAUBARRY UI KIT

BUTTERSCOTCH

CLASSIC GREY WEB UI SET

CSS3 UI KIT

DARK THEMED UI SET

DARK UI KIT

DARK WEB AND APPS UI KIT

DARK WEB ELEMENTS

DESIGN ELEMENTS

DETAILED UI KIT

FUTURICO

IMPRESSIONIST

LIGHT UI KIT

MINIMALIST DARK PSD WEB UI SET

MOONIFY UI SET

UI KIT

CLOUDY UI KIT

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 18 Δωρεάν συλλογές από UI elements σε PSD μορφή γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter