29Μάι

18 Δωρεάν συλλογές από UI elements σε PSD μορφή

, 29 Μαΐου 2012 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Μέσος χρόνος ανάγνωσης άρθρου: 15 λεπτά

Κάθε μέρα οι απαιτήσεις του σύγχρονου Web Design γίνονται όλο και περισσότερες. Ο Web Designer καλείται να δώσει λύσεις σε θέματα πολύπλοκα και ενδιαφέροντα. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να επικεντρώνεται στα ουσιώδη στοιχεία ενός design, όπως το design concept, το layout, την αρχιτεκτονική της πληροφορίας, την πλοήγηση κ.α. Στοιχεία όπως φόρμες και κουμπιά είναι δευτερεύουσας σημασίας αλλά δεν παύουν να είναι και μια χρονοβόρα διαδικασία η οποία είναι αναπόφευκτη. Ευτυχώς στο διαδίκτυο κυκλοφορούν συλλογές με πολλά Δωρεάν στοιχεία τέτοιου τύπου τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί ο μοντέρνος επαγγελματίας και να κερδίσει πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά του/της.

Το Web Design Blog βρήκε και σας παρουσιάζει 18 Δωρεάν UI Elements σε μορφή PSD τα οποία μπορείτε να τα χρησιμποιήσετε στα project σας.

Κάντε κλικ πάνω σε κάθε εικόνα για να κατεβάσετε το αρχείο άμεσα, παρακάμπτοντας οποιαδήποτε διαδικασία εγγραφής απαιτεί το κάθε website. Αλλιώς κάντε κλικ στον κάθε τίτλο για να επισκεφτείτε τον εκάστοτε διαδικτυακό τόπο.

BLACK UI KIT

BLAUBARRY UI KIT

BUTTERSCOTCH

CLASSIC GREY WEB UI SET

CSS3 UI KIT

DARK THEMED UI SET

DARK UI KIT

DARK WEB AND APPS UI KIT

DARK WEB ELEMENTS

DESIGN ELEMENTS

DETAILED UI KIT

FUTURICO

IMPRESSIONIST

LIGHT UI KIT

MINIMALIST DARK PSD WEB UI SET

MOONIFY UI SET

UI KIT

CLOUDY UI KIT

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 18 Δωρεάν συλλογές από UI elements σε PSD μορφή γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter