13Μάι

18 μηχανές αναζήτησης για Web Designers

, 13 Μαΐου 2009 | RESOURCES | 2 Σχόλια

Ο αναγνώστης μας @spyroskotsakis μάς έστειλε το link για ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, το οποίο έχει σχέση με την εύρεση πηγών (resources) για web designers. Το άρθρο έχει γραφτεί από το Minervity και αναφέρεται συγκεκριμένα σε 18 μηχανές αναζήτησης που μπορούν να προσφέρουν στους Web Designers αυτό που χρειάζονται τη στιγμή που ασχολούνται με τα project τους.

Ο αρθρογράφος πολύ σωστά αναφέρει πως μια από τις μεγαλύτερες πηγές έμπνευσης ενός Web Designer είναι οι μηχανές αναζήτησης. Παρακάτω, λοιπόν, παρουσιάζουμε με τη σειρά που υπάρχουν και στο αρχικό άρθρο, τις μηχανές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά για εσάς.

1. IconSeeker

IconSeeker

2. IconFinder

IconFinder

3. IconLet

IconLet

4. IconLook

IconLook

5. IconDB

IconDB

6. Icons Search

IconsSearch

7. Very Icon

VeryIcon

8. EasyIconFinder

EasyIconFinder

9. FontHit

FontHit

10. FyFont

FyFont

11. FindTTF

FindTTF

12. MyFonts

MyFonts

13. Free Fonts

FreeFonts

14. FontSeek

FontSeek

15. TutSearch

TutSearch

16. Vectorials

Vectorials

17. Tutorial Vault

TutorialVault

18. Tutorial SearchTutorialSearch

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 18 μηχανές αναζήτησης για Web Designers γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter