18Μάι

24 δωρεάν vector εικονίδια Handy

, 18 Μαΐου 2009 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Το WDB σας παρουσιάζει μια συλλογή από 24 πανέμορφα vector εικονίδια που δημοσιευτήκανε πρόσφατα στο Webdesigner Depot προς δωρεάν λήψη.

handy_icons
Download Handy Icons

Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσετε να κάνετε download τα εικονίδια Handy, είναι η εγγραφή στο Rss feed της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας και τη λήψη Rss, θα μπορέσετε να λάβετε το κωδικό που προβάλλεται στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

Πηγή πληροφορίας: Webdesigner Depot

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 24 δωρεάν vector εικονίδια Handy γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter