9Δεκ

25 ξεχωριστά design συστημάτων πλοήγησης για websites

, 9 Δεκεμβρίου 2008 | INSPIRATION | 0 Σχόλια

ο Web Design Blog ανακάλυψε δύο post από το Vandeley Design, τα οποία παρουσιάζουν μια σειρά από 100+ εντυπωσιακά designs από navigation systems σε websites. Τα websites έχουν το κάθε ένα το δικό τους στυλ, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως έχουν καταφέρει να σχεδιάσουν το σύστημα πλοήγησής τους με τέτοιον τρόπο, ώστε να αποτελεί μέρος του συνολικού έργου χωρίς να βρίσκεται εκεί απλά ως μενού. Φιλτράροντας την λίστα του Vandeley Design που βρίσκεται χωρισμένη σε 2 άρθρα, εδώ και εδώ, σας παρουσιάζουμε αυτά που εμείς θεωρούμε ως τα 25 καλύτερα navigation systems από αυτά που προτείνει. Σίγουρα μια πολύ καλή πηγή έμπνευσης για επόμενα design σας.

30elm

Ad Fed

Africa Tour 2008

Ashville School

Bird Malaysia

BlackBook Magazine

Branded07

Buffalo

Carbonica

Create and Live

DrupalCon DC

Fall for Tennessee

David Hellmann

Interspire

Jamie’s Italian

MacAllen Ridge

Michael Coyle

Navigant Consulting

Paolo Boccardi

Rockatee

Rzepak Pure

Soh Tanaka

Thuiven

Tennessee Vacation

Viget Extend

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 25 ξεχωριστά design συστημάτων πλοήγησης για websites γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter