9Ιούλ

3 Greasemonkey Scripts για να βελτιώσετε το Bing

, 9 Ιουλίου 2009 | VARIOUS SEO TIPS | 1 Σχόλιο

Η μηχανή αναζήτησης της Microsoft εν ονόματι Bing έκανε δυναμική εμφάνιση περίπου ένα μήνα πριν και από τότε έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς των μηχανών αναζήτησης. Μέσα σε αυτό το μήνα έχουν βγει 3 πολύ χρήσιμα δωρεάν GreaseMonkey Scripts με τα οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας. Αυτά τα 3 GreaseMonkey Scripts, έχουν σημειώσει τόσο μεγάλη επιτυχία ώστε γράφτηκαν γι’ αυτά πολλά άρθρα. Πριν όμως σας παρουσιάσουμε αυτά τα scripts, θα πρέπει να εγκαταστήσετε τον Firefox (εάν δεν τον χρησιμοποιείτε ήδη), να μεταβείτε στη σελίδα του GreaseMonkey Mozilla addon (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/748) και να το εγκαταστήστε.

Έχοντας ολοκληρώσει τις παραπάνω ενέργειες, μπορείτε να δοκιμάσετε τώρα τα 3 παρακάτω scripts:

Αριθμημένα αποτελέσματα αναζήτησης

http://userscripts.org/scripts/show/50744

greasemonkey-script-1
Αυτό το addon σας δίνει την ευκολία να διακρίνετε την κατάταξη του κάθε αποτελέσματος, προσθέτοντας ένα μικρό νούμερο στα αριστερά του result.

Bing Cleaner

http://userscripts.org/scripts/show/50649

greasemonkey-script-2
Το συγκεκριμένο script καταργεί τα sponsored αποτελέσματα και μεταφέρει τις σχετικές αναζητήσεις στην δεξιά μεριά της σελίδας για πιο εύκολη πρόσβαση.

Google + Bing

http://hublog.hubmed.org/archives/001861.html

greasemonkey-script-3
Με αυτό το script, θα μπορείτε να προσθέσετε στα αποτελέσματα του Google και τα αποτελέσματα του Bing!

Πηγή άρθρου: Google search for “Cool Greasmonkey scripts for bing” http://www.google.com/search?q=cool+greasemonkey+scripts+for+bing&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a το οποίο βγάζει μια σειρά από όμοια άρθρα στην αρχική σελίδα.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 3 Greasemonkey Scripts για να βελτιώσετε το Bing γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter