29Ιαν

4 Δωρέαν ποιοτικά WordPress themes

, 29 Ιανουαρίου 2009 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 13 Σχόλια

Κατά καιρούς το Web Design Blog σας έχει παρουσιάσει κάποια Free WordPress themes τα οποία έχουν ξεχωρίσει για το εικαστικό ή τις λειτουργίες που προσφέρουν. Καθώς η πλατφόρμα WordPress γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, τα δωρεάν ποιοτικά themes αρχίζουν και εμφανίζονται με ταχύτερους ρυθμούς. Μαζέψαμε μερικά από αυτά που θεωρούμε καλύτερα και σας τα παραθέτουμε ώστε να τα δείτε και να τα δοκιμάσετε. Ίσως κάποια από αυτά σας φανούν χρήσιμα.

Vintage

Παρουσιάστηκε από το Smashing Magazine. Ακολουθώντας ένα ρετρό στυλ και layout περιοδικού (magazine layout), το Vintage Theme προσφέρει μια μοναδικότητα σε όσους το χρησιμοποιούν. Είναι 2στηλο και χρειάζεται το WordPress 2.7 για να λειτουργήσει. Προσφέρεται δωρεάν για οποιαδήποτε χρήση, αρκεί να μην το μεταπωλήσετε σαν δική σας δημιουργία.

vintage_wp_theme
Download: vintage-wordpress-theme.zip
Live Demo: http://dev1.agriya.com/wpthemes/?wptheme=wordpress-brown
PSD Files: vintage-wordpress-theme-psd.zip
More information: http://dellustrations.com/blog/2009/01/28/2-amazing-wordpress-themes/

Blues

Μια άλλη έκδοση του προηγούμενου Theme (Vintage), προσφέρεται και αυτή δωρεάν κάτω από τις ίδιες προϋποθέσεις. Το Theme αυτό, σε αντίθεση με το Vintage, έχει πιο καθαρό εικαστικό στοχεύοντας περισσότερο στην ευχρηστία.

blues_wp_theme
Download: blues-wordpress-theme.zip
Live Demo: http://dev1.agriya.com/wpthemes/?wptheme=wordpress-blue
PSD Files: blues-wordpress-theme-psd.zip
More information: http://dellustrations.com/blog/2009/01/28/2-amazing-wordpress-themes/

Pixeled

Με σκοτεινό εικαστικό βασισμένο στις αποχρώσεις του μπλέ, το Pixeled είναι συμβατό με την 2.7 έκδοση του WordPress και προσφέρεται Δωρεάν σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται. Τα bonus του είναι τα drop down menus του, 6 διαφορετικές επιλογές για θέσεις widgets και υποστηρίζει AdSence.

pixeled_wp_theme
Download: pixeled.1.7.zip
Live Demo: http://samk.ca/demo/index.php?wptheme=Pixeled+Blue
More information: http://samk.ca/freebies/pixeled-wordpress-theme-in-blue/

EversonNews (Δεν παρέχεται πλέον Δωρεάν)

Ένα καθαρό και όμορφο WordPress Theme το οποίο έχει Magazine layout και είναι ιδανικό για ειδησεογραφικά blogs ή blogs τα οποία λειτουργούν σαν ηλεκτρονικά περιοδικά. Είναι πλούσιο σε λειτουργίες και προσφέρεται δωρεάν για προσωπική χρήση.

eversonnews_wp_theme
Download: eversonnews.zip
Live Demo: http://everson.us/wordpress/
More information: http://everson.us/eversonnews-wordpress-theme

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 4 Δωρέαν ποιοτικά WordPress themes γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

13 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter