10Νοέ

4 websites με όμορφα Twitter Backgrounds / Themes

, 10 Νοεμβρίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 1 Σχόλιο

Το Twitter είναι, ίσως, η πιο γνωστή Micro-Blogging εφαρμογή αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο. Aριθμεί πάνω από 3.000.000 μέλη, τα οποία πολύ συχνά, αν όχι καθημερινά, αποστέλλουν μέσω της πλατφόρμας μηνύματα με διάφορους σκοπούς. Άλλοι θέλουν να προωθήσουν τη δουλειά τους, άλλοι να ενημερώνονται, άλλοι απλά ψάχνουν για φιλίες.

Όπως σε κάθε συνεύρεση ανθρώπων (on line ή off line), έτσι και στο Twitter, οι χρήστες δίνουν σημασία στην όψη τους ή στην όψη του προφίλ τους. Εφόσον δεν χρησιμοποιείτε κάποια desktop εφαρμογή όπως το Twhirl, τότε κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεστε στο Twitter μέσω browser. Έτσι, αυτό που βλέπετε κατά κύριο λόγο είναι το προφίλ σας. Όσο πιο όμορφο είναι το προφίλ σας, τόσο το καλύτερο.

Το Web Design Blog, λαμβάνοντας αυτό υπόψη του, έκανε μια έρευνα και κατέληξε σε 4 websites τα οποία έχουν να σας προτείνουν διάφορες λύσεις για όμορφα Twitter profile pages. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια από αυτές, τότε ίσως θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις πηγές αυτές για να αντλήσετε δικές σας ιδέες.

Twitter Patterns

http://twitterpatterns.com/

Ενδιαφέρον site που προσφέρει μια σειρά από patterns για επαναλαμβανόμενα Twitter backgrounds. Δεν προσφέρει ενιαία φόντα, ούτε χρωματικές συμβουλές.

Twitter Gallery

http://www.twittergallery.com

Ίσως το πιο ολοκληρωμένο από τα websites που παρουσιάζουμε σήμερα, το TwitterGallery.com, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάσουν τα backgrounds ή themes, αλλά ακόμα και να τα εγκαταστήσουν αυτομάτως στο προφίλ τους! Έτσι, αν δεν έχετε χρόνο μπορείτε να πείτε στο TwitterGallery.com να εγκαταστήσει για εσάς ένα οποιοδήποτε Theme, αρκεί να παραχωρήσετε το Username & Password που χρησιμοποιείτε στο Twitter. Εκτός από τα παραπάνω, προσφέρει και χρωματικές συμβουλές, καθώς και μια σειρά από FOLLOW ME buttons για χρήση στο blog ή στο website σας.

TweetStyle

http://tweetstyle.com/

Χωρίς να δίνει μεγάλη ποικιλία από backgrounds, το Tweetstyle.com ξεχωρίζει γιατί με τα λίγα ποιοτικά backgrounds που προσφέρει, δίνει και τα PSD αρχεία. Έτσι, μπορείτε να πάρετε ένα από τα διαθέσιμα και να τα αλλάξετε ώστε να ταιριάζουν στα γούστα σας. Εκτός από τα παραπάνω, προσφέρει και χρωματικές συμβουλές.

Web Distortion

http://blog.webdistortion.com/2008/08/06/26-awesome-backgrounds-for-twitter-fanboys-and-girls/

Blog που προσφέρει 26 συνταγές για Twitter Backgrounds. Μαζί με τα backgrounds, , προσφέρει και χρωματικές συμβουλές.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 4 websites με όμορφα Twitter Backgrounds / Themes γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter