4Ιούν

5 WordPress Theme Generators

, 4 Ιουνίου 2008 | WORDPRESS | 0 Σχόλια

Εάν έχετε αναρωτηθεί αν υπάρχουν εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν με τη δημιουργία WordPress Themes, αλλά δεν έχετε βρει κάτι αξιόλογο, μπορείτε να δείτε την παρακάτω λίστα:

 1. CSSEZ
 2. Templatr
 3. WP Theme Gen
 4. WP Pal
 5. WordPress Theme Gen*

Όλα τα παραπάνω WordPress Theme Generators, σας δίνουν τη δυνατότητα να φτιάξετε Themes από το μηδέν τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε τόσο για προσωπική, όσο και για επαγγελματική χρήση.
Με εξαίρεση το WordPress Theme Gen που είναι dekstop εφαρμογή, όλες οι άλλες λύσεις είναι On line.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 5 WordPress Theme Generators γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

 • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

  Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
 • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

  10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter