8Νοέ

Έξι δωρεάν free icon editor λύσεις.

, 8 Νοεμβρίου 2009 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 1 Σχόλιο

Τα εικονίδια πλέον αποτελούν ένα αναγκαίο στοιχείο του σύγχρονου web design. Το WDB σας παρουσιάζει έξη δωρεάν εργαλεία για να σχεδιάζετε και να δημιουργείτε τα δικά σας icons. Εκτός από τις πληρωτέες λύσεις του Adobe Photoshop και άλλων αντίστοιχων προγραμμάτων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω δωρεάν editors σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

1. To Greenfish Icon Editor Pro είναι ένα ισχυρό εργαλείο με πολλά χαρακτηριστικά. Υποστηρίζει layers και τα κλασσικά φίλτρα όπως bevel, drop shadow, glow καθώς υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας κινούμενου κέρσορα.

greenfish-icon-editor-pro

2. To IconFX είναι το πιο διάσημο πρόγραμμα στη συγκεκριμένη κατηγορία παρέχοντας αρκετές επιλογές. Υποστηρίζει Vista εικονίδια με PNG συμπίεση, αναλύσεις έως 256 × 256 και εξαγωγή εικόνων σε μορφή bmp, jpg, gif, png, jp2.

icofx

3. To Sib Icon Editor είναι ένα δωρεάν εργαλείο που κυκλοφορεί για τα Windows. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε εικονίδια και να τα διαχειριστείτε με βιβλιοθήκες. Μπορείτε αν θέλετε να μετατρέψετε Mac icons σε Windows.

sib-icon-editor

4. To Stardock IconDeveloper είναι άλλο ένα εργαλείο που απευθύνεται σε Windows περιβάλλον. Με τη χρήση του μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας εικονίδια για Windows. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, δωρεάν και ενισχυμένο με 19.95$.

stardock-icon-developer

5. To aaICO Icon Editor είναι μία δωρεάν εφαρμογή με απλό interface, κατάλληλο για επεξεργασία εικονιδίων. Ένα εργαλείο με περιορισμένες επιλογές χρήσιμο για απλές εργασίες και κυρίως επεξεργασία.

aaico-icon-editor

6. To LiquidIcon XP είναι ένα ακόμη δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικονιδίων που παρέχει τις κλασσικές επιλογέςι .Υποστηρίζει λειτουργίες όπως Flip, Rotate και Reflect.

liquid-icon-xp

Πηγή πληροφορίας

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Έξι δωρεάν free icon editor λύσεις. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter