8Νοέ

Έξι δωρεάν free icon editor λύσεις.

, 8 Νοεμβρίου 2009 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 1 Σχόλιο

Τα εικονίδια πλέον αποτελούν ένα αναγκαίο στοιχείο του σύγχρονου web design. Το WDB σας παρουσιάζει έξη δωρεάν εργαλεία για να σχεδιάζετε και να δημιουργείτε τα δικά σας icons. Εκτός από τις πληρωτέες λύσεις του Adobe Photoshop και άλλων αντίστοιχων προγραμμάτων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω δωρεάν editors σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

1. To Greenfish Icon Editor Pro είναι ένα ισχυρό εργαλείο με πολλά χαρακτηριστικά. Υποστηρίζει layers και τα κλασσικά φίλτρα όπως bevel, drop shadow, glow καθώς υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας κινούμενου κέρσορα.

greenfish-icon-editor-pro

2. To IconFX είναι το πιο διάσημο πρόγραμμα στη συγκεκριμένη κατηγορία παρέχοντας αρκετές επιλογές. Υποστηρίζει Vista εικονίδια με PNG συμπίεση, αναλύσεις έως 256 × 256 και εξαγωγή εικόνων σε μορφή bmp, jpg, gif, png, jp2.

icofx

3. To Sib Icon Editor είναι ένα δωρεάν εργαλείο που κυκλοφορεί για τα Windows. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε εικονίδια και να τα διαχειριστείτε με βιβλιοθήκες. Μπορείτε αν θέλετε να μετατρέψετε Mac icons σε Windows.

sib-icon-editor

4. To Stardock IconDeveloper είναι άλλο ένα εργαλείο που απευθύνεται σε Windows περιβάλλον. Με τη χρήση του μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας εικονίδια για Windows. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, δωρεάν και ενισχυμένο με 19.95$.

stardock-icon-developer

5. To aaICO Icon Editor είναι μία δωρεάν εφαρμογή με απλό interface, κατάλληλο για επεξεργασία εικονιδίων. Ένα εργαλείο με περιορισμένες επιλογές χρήσιμο για απλές εργασίες και κυρίως επεξεργασία.

aaico-icon-editor

6. To LiquidIcon XP είναι ένα ακόμη δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικονιδίων που παρέχει τις κλασσικές επιλογέςι .Υποστηρίζει λειτουργίες όπως Flip, Rotate και Reflect.

liquid-icon-xp

Πηγή πληροφορίας

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Έξι δωρεάν free icon editor λύσεις. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter