19Αυγ

74 Πινέλα (brushes) με grunge χαρακτήρα

, 19 Αυγούστου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Το διαδίκτυο διαμορφώνεται καθημερινά σε έναν πιο πλούσιο και δημιουργικό τόπο. Οι Web Designers δοκιμάζουν συνεχώς νέες τεχνικές και προσφέρουν στους χρήστες όλο και πιο εντυπωσιακές εμπειρίες.

Όπως έχουμε αναφερθεί και σε παλαιότερο άρθρο με τίτλο “Web Design Trends 2008” οι τάσεις που κυριαρχούν αυτή την στιγμή είναι οι grunge τεχνικές. Ένα πολύ δυνατό στοιχείο που χρησιμοποιείται στα grunge websites, είναι οι δυνατές πινελιές με “φυσική” αίσθηση.

Το γνωστό Blog www.smashingmagazine.com, παραχωρεί στους αναγνώστες του μια συλλογή από 74 πινέλα, (brushes) που έχουν grunge χαρακτήρα για δωρεάν αποθήκευση και χρήση, με μόνο περιορισμό την απαγόρευση της πώλησής τους. Κάθε άλλη χρήση των brushes είναι ελεύθερη.

Τη συλλογή την έχει σχεδιάσει η Silvia Bukovac Gasevic, η οποία είναι το δημιουργικό μυαλό της graphics-illustrations.com. Τα brushes είναι συμβατά με τα Adobe Photoshop 7.0, CS, CS2 και CS3, το Photoshop Elements, το Paint Shop Pro, το πολύ καλό Open Source πρόγραμμα GIMP καθώς και το Paint.NET.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 74 Πινέλα (brushes) με grunge χαρακτήρα γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter