6Νοέ

Εκπληκτικά έργα από ξεχωριστούς designers.

, 6 Νοεμβρίου 2008 | INSPIRATION | 3 Σχόλια

Υπάρχουν κάποιοι ξεχωριστοί designers που ξεφεύγουν από τα μέσα όρια έμπνευσης και καταφέρνουν να σχεδιάζουν εκπληκτικά έργα. Δημιουργούν απίστευτες συνθέσεις που κυριολεκτικά είναι οπτικές πανδαισίες για τον ανθρώπινο νου.

Το DzineBlog παρουσίασε δέκα designers που ξεχωρίζουν για την απίστευτη δουλεία τους. Η σειρά προβολή τους είναι τυχαία καθώς και η επιλογή τους.

1. Olli-Pekka Jauhiainen


2. Craig Shields3. André SMATIK Ljosaj
4. Mate Steinforth5. Jeremie Werner

6. Justin.M.Maller


7. Rik oostenbroex

8. Guillermo Alarcón9. Evegeny Kiselev

10. Stefun Lucut

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Εκπληκτικά έργα από ξεχωριστούς designers. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

3 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter