5Ιαν

Author Gravatar σε Post

, 5 Ιανουαρίου 2009 | WORDPRESS | 0 Σχόλια

Ίσως κάποιες φορές να θέλετε να βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο παράγετε τα άρθρα σας στο WordPress και να κάνετε τα θέματα σας να φαίνονται καλύτερα. Η λύση που σας προτείνουμε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό κείμενο, το οποίο θα «διαβάσουμε» μέσα από το profile σας, και την φωτογραφία που έχετε ορίσει στο profile σας μέσα από τα Gravatars.

Εάν ανοίξετε το αρχείο single.php θα βρείτε τον παρακάτω κώδικα:

<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

<?php the_content(‘Read the rest’); ?>

<?php comments_template(); ?>
<!–
<?php trackback_rdf(); ?>
–>
<?php endwhile; endif; ?>

Αυτό που εμείς θέλουμε να κάνουμε είναι να τραβήξουμε μερικές πληροφορίες μέσα από το profile μας. Θα χρησιμοποιήσουμε επίσης την υπηρεσία Gravatars η οποία μας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε κάποιο εικονίδιο που αντιπροσωπεύει το όνομα του χρήστη. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση των Gravatars εδώ (http://en.gravatar.com/site/implement/wordpress).

Ο κώδικας μας τώρα είναι ο παρακάτω και μπαίνει στο single.php αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχων κώδικα που βλέπετε παραπάνω.

<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

<?php the_content(‘Read the rest’); ?>

<div class=”author”>
<?php echo get_avatar( get_the_author_id(), ’65’ ); ?> <strong><a href=”<?php the_author_url(); ?> “><?php the_author(); ?></a></strong>

<?php the_author_description(); ?>
</div>

<!– author –>

<?php comments_template(); ?>
<!–
<?php trackback_rdf(); ?>
–>

<?php endwhile; endif; ?>

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο Codex του WordPress σεχτικά με πληροφορίες που μπορείτε να παίρνετε για τους Authors (http://codex.wordpress.org/Author_Templates) των posts ή για τα Gravatars http://codex.wordpress.org/Using_Gravatars

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Author Gravatar σε Post γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter