12Μάι

Καλύτερο SEO με υποβολή Άρθρων

, 12 Μαΐου 2008 | VARIOUS SEO TIPS | 0 Σχόλια

Η υποβολή άρθρων με την χρήση article submission websites, μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή πηγή μονοδρομικών συνδέσμων προς το website ή το blog σας καθώς και μια δωρεάν λύση On line διαφήμισης του διαδικτυακού σας τόπου. Τα μονοδρομικά links θεωρούνται από τους σημαντικότερους παράγοντες βελτιστοποίησης (SEO).

Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα όταν δημοσιεύετε άρθρα, είναι προτιμότερο να ακολουθείτε μια σειρά από κατευθύνσεις. Ακολουθώντας αυτές τις κατευθύνσεις, θα καταφέρετε να βελτιστοποιήσετε το site σας, δίνοντάς του μια ώθηση, αυξάνοντας σταδιακά με το χρόνο την εισερχόμενη κίνηση προς αυτό.

Οι κατευθύνσεις αυτές είναι οι παρακάτω:

Δείτε πού θα καταχωρήσετε το άρθρο σας
Είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε πού θα δημοσιεύετε τα άρθρα που γράφετε. Καθορίστε πού θα καταχωρηθούν, σε ποια κατηγορία και ακολουθήστε τους κανόνες που σας δίνει το κάθε article submission website. Βεβαιωθείτε πως τα site στα οποία θα καταχωρηθεί το άρθρο σας θα κάνει links σε εσάς.

Εξειδίκευση θέματος
Να γράφετε μόνο για θέματα τα οποία γνωρίζετε καλά ή θέματα για τα οποία ξέρετε από πού να αντλήσετε πληροφορίες. Όταν κάνετε απόπειρα να ασχοληθείτε με κάτι που δεν γνωρίζετε, συνήθως τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά.

Ερευνήστε τις λέξεις-κλειδιά
Κάντε την κατάλληλη έρευνα για λέξεις ή φράσεις κλειδιά που ταιριάζουν με το θέμα και την εξειδίκευση που έχετε. Είναι σημαντικό να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις για να πετύχετε ένα καλό SEO αποτέλεσμα.

Γράψτε έναν καλό τίτλο
Οι αναγνώστες και οι webmasters έλκονται από τους καλούς τίτλους. Όσο πιο καλός είναι ένας τίτλος, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα.

Περιεχόμενο
Το περιεχόμενο στα άρθρα σας είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει πάντα να είναι σχετικό με τον τίτλο, το θέμα και την εξειδίκευσή σας και πρέπει να τραβάει το ενδιαφέρον του χρήστη. Πολλές φορές ένας καλός τίτλος μπορεί να κάνει την διαφορά και το website σας, από άγνωστο, να γίνει πασίγνωστο σε μια βραδιά!

Καταχώρηση στοιχείων
Συλλέξτε τα στοιχεία σας όταν καταχωρείτε άρθρα σε article submission και παραθέστε τα σωστά και οργανωμένα, με σωστά links και ξεκάθαρη πληροφορία.

Καταχωρήστε το άρθρο
Αφού έχετε ακολουθήσει όλα τα παραπάνω βήματα, καταχωρήστε το άρθρο σας, ακολουθώντας τις οδηγίες που σας προσφέρει το article submission website που χρησιμοποιείτε.

Είναι εξίσου σημαντικό, όταν γράφετε άρθρα, να ακολουθείτε όσο το δυνατόν καλύτερα τους βασικούς κανόνες σύνταξης και γραμματικής. Η ορθογραφία είναι ένα άλλος εξίσου σημαντικότατος παράγοντας. Όταν δεν ακολουθείτε αυτούς τους βασικούς κανόνες, εύκολα μπορεί να απωθήσετε τους αναγνώστες σας.

Προσοχή λοιπόν!

Πηγή: Search Engine Optimization Journal

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Καλύτερο SEO με υποβολή Άρθρων γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter