13Νοέ

Τα καλύτερα Cheat Sheets για web developers

, 13 Νοεμβρίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

To Web Design Blog έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν χρήσιμα Cheat Sheets για web designers (μέρος 1/ μέρος 2). Σήμερα σας παραθέτει μια λίστα από τα καλύτερα Cheat Sheets για web developers, που περιλαμβάνουν τις πιο διαδομένες πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται στην σημερινή διαδικτυακή κοινότητα όπως jQuery, Mootools, Prototype, PHP, MySQL κ.α.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι τα Cheat Sheets, είναι οργανωμένες σημειώσεις που παρέχουν χρήσιμες και πρακτικές πληροφορίες για κάποιο συγκεκριμένο θέμα.

1. jQuery Cheat Sheet

2. Mootools Cheat Sheet

3. Ruby on Rails Cheat Sheet

4. Django Cheat Sheet

5. YUI Cheat Sheet

6. Prototype Cheat Sheet

7. Scriptaculous Cheat Sheet

8. extJs Cheat Sheet

9. Javascript Cheat Sheet

10. HTML Cheat Sheet

11. CSS Cheat Sheet

12. Mod_Rewrite Cheat Sheet

13. Regular Expressions Cheat Sheet

14. PHP Cheat Sheet

15. MySQL Cheat Sheet

16. SEO Cheat Sheet

Πηγή πληροφορίας www.webappers.com

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Τα καλύτερα Cheat Sheets για web developers γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter