22Οκτ

Επιλέγοντας Modifications στο WordPress

, 22 Οκτωβρίου 2008 | WORDPRESS | 2 Σχόλια

Λέγοντας Modificatios ή Plugins αναφερόμαστε σε επιπρόσθετα scriptakia τα οποία βοηθούνε στην καλύτερη προώθηση του περιεχομένου μας. Ενδεικτικά μερικά από τα καλύτερα Plugins είναι τα εξής:

 1. MetaTags Generator: Δημιουργία metatags για τα posts και για το blog.
 2. Metamarks: Δυνατότητα προσθήκης Social Bookmarking των σελίδων σας σε ελληνικά δίκτυα.
 3. Search Everything: Η μηχανή αναζήτησης του WordPress υποστηρίζει αναζήτηση μόνο μέσα στα titles του wordpress. Με αυτό το plugin σας δίνεται η δυνατότητα να ψάχνετε και μέσα στο κείμενο.
 4. Smart Youtube: Δυνατότητα να προσθέσετε Youtoube Videos μέσα στα posts σας.
 5. Wassup: Script στατιστικών για το Blog σας.
 6. WP Polls: Polls (Δημοσκοπήσεις) για την ιστοσελίδα σας.
 7. WPemail: plugin που δίνει την δυνατότητα να αποστείλουνε οι χρήστες σας mail στους φίλους τους για κάποιο post που τους φαίνεται ενδιαφέρον.
 8. WordPress Related Posts: Το προσθέτεται στο Blog σας και οι χρήστες βλέπουνε posts σχετικά με το post που έχετε δημοσιεύσει. Τις περισσότερες φορές είναι με βάση την κατηγορία ή τα Tags.
 9. WordPress SiteMap generator: Σας βοηθάει στην δημιουργία XML Sitemap.
 10. WP Posts: Μετρήστε πόσες φορές έχουνε διαβάσει οι χρήστες τα posts σας.
 11. Subscribe to comments: Δώστε στους χρήστες σας την δυνατότητα να “ακολουθούνε” τα νέα comments, μέσω e-mail
 12. Gravatar Με λίγη επεξεργασία στο comments.php οι χρήστες σας θα έχουνε το δικό τους εικονίδιο, εάν χρησιμοποιούνε την υπηρεσία Gravatar
 13. wp-ajax-newsletter: Προσθέστε newsletter, στο WordPress!
 14. events-calendar: Προγραμματίστε events και δημοσιεύστε τα έτσι ώστε οι χρήστες σας να παραβρεθούν!

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Επιλέγοντας Modifications στο WordPress γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

 • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

  Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
 • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

  10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter