8Δεκ

Χριστουγεννιάτικα wallpapers!

, 8 Δεκεμβρίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 1 Σχόλιο

Τα Χριστούγεννα εκτός από μεγάλη θρησκευτική γιορτή είναι μια εποχή με όμορφα συναισθήματα, με παιδικές νοσταλγίες, με όμορφες βιτρίνες με πολλές και διάφορες εικόνες που πλημμυρίζουν το κόσμο.

Το Web Design Blog σας φέρνει αυτή την γιορτινή και μοναδική ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με μια μικρή συλλογή δωρεάν Christmas wallpapers για το desktop του υπολογιστή σας.


by blirk.net


by Vladstudio


by blirk.net


by Vladstudio


by dimpo


by Vladstudio


by hdwallpapers.net


by hybridoworks


by blirk.net


by blirk.net


by blirk.net


by WallpaperzBy WallpaperStock


by Vladstudio


by blirk.net


by blirk.net


by blirk.net

Για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει, ακόμα:
http://www.blirk.net/wallpapers/christmas/
http://vladstudio.com/wallpapers/?kw=christmas
http://www.hongkiat.com/blog/beautiful-christmas-wallpapers-for-your-desktop/

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Χριστουγεννιάτικα wallpapers! γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter