1Μαρ

300+ εμπνευσμένα websites & concepts για να εμπλουτίσετε τη δημιουργικότητα σας.

, 1 Μαρτίου 2010 | INSPIRATION | 0 Σχόλια

Το Web Design Blog σας παρουσιάζει μία μεγάλη συλλογή από επιλεγμένα άρθρα που δημοσιευτήκαν  μέσα στο Φεβρουάριο με πλούσια πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας. Προβάλλονται καλαίσθητα websites & concepts σχεδιασμένα με λεπτομέρεια και καλλιτεχνία από επαγγελματίες του διαδικτύου.

Η διαρκή αναζήτηση νέων εικόνων και οπτικών ερεθισμάτων είναι μία βασική ανάγκη στη καθημερινότητα του web designer.  Οι διαφορετικές εικαστικές λύσεις και συνθέσεις που απαιτούνται σε κάθε περίπτωση αποτελούν το βασικό στοιχείο του κάθε σύγχρονου designer. Τίποτα δεν είναι αρκετό να καλύψει το κενό της φαντασίας ενός καλλιτέχνη, που καλείται να σχεδιάζει και να σκέφτεται νέες ιδέες με προσαρμοσμένα design σε καθημερινούς ρυθμούς. Μία τυχαία εικόνα που θα αποτυπωθεί στον ανθρώπινο νου “ξεφυλλίζοντας” διάφορα website showcases, μπορεί στο μέλλον να φέρει τη γέννηση ενός πετυχημένου design.

e-commerce

Ηλεκτρονικά καταστήματα / e-shops σχεδιασμένα με έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο και προσαρμοσμένα εικαστικά για διαφορετικές ομάδες χρηστών.

Ιllustrations

Προβάλλονται Ιστοσελίδες σχεδιασμένες με έντονο το στοιχείο των illustrations. Τα τελευταία web trends συγκαταλέγουν τα custom illustrations μέσα στη διαδικτυακή μόδα αφού το αποτέλεσμα είναι πάντα μοναδικό.

Flash

Περιλαμβάνει εντυπωσιακά flash websites, η κίνηση τα γραφικά δίνουν πάντα μία όμορφη online εμπειρία.

404 error

Η λεπτομέρεια και η εικαστική παρέμβαση είναι πάντα επίκαιρη καθώς όλο και πληθαίνει η χρήση σελίδων 404 error pages.

Διάφορα

Πηγές 300+ συλλογής αλφαβητικά:

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 300+ εμπνευσμένα websites & concepts για να εμπλουτίσετε τη δημιουργικότητα σας. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter