20Μάι

Comment Info Tip WordPress plugin

, 20 Μαΐου 2008 | WORDPRESS | 0 Σχόλια

Το Comment Info Tip, είναι ένα WordPress plugin το οποίο συλλέγει πληροφορίες για τους σχολιαστές σας. Για να δείτε αυτές τις πληροφορίες, δεν έχετε παρά να περάστε το ποντίκι σας πάνω από το όνομα του σχολιαστή που σας ενδιαφέρει. Οι πληροφορίες που μπορείτε να δείτε είναι οι παρακάτω:

  1. Αν ο σχολιαστής έχει κάνει μονάχα ένα σχόλιο, τότε αυτό θα αναφέρεται στο tool tip, που θα λέει ότι ο σχολιαστής έχει κάνει 1 σχόλιο.
  2. Αν ο σχολιαστής έχει κάνει περισσότερα από ένα σχόλια, τότε εκτός από τον αριθμό των σχολίων του, θα φανούν και τα τελευταία 3 posts στα οποία έχει κάνει comment. Τα posts αυτά θα είναι Links που θα οδηγούν απευθείας στο αντίστοιχο Post.
  3. Αν ο σχολιαστής έχει κάνει περισσότερα από ένα σχόλια, και έχει διαθέσιμο RSS feed στο δικό του Blog, τότε θα εμφανιστεί ένα κομμάτι κειμένου από το τελευταίο του post στο tool tip μαζί με τα 3 posts στα οποία έχει κάνει comment στο δικό σας blog!
  4. Και τέλος εάν πρόκειται για pingback ή για trackback, τότε το tool tip θα σας ενημερώσει και γι’ αυτό όταν κάνετε Mouseover.

Comment info tip wordpress plugin

Το plugin αυτό είναι Δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από το
http://www.search-this.com/comment-info-tip/

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Comment Info Tip WordPress plugin γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter