ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για να επικοινωνήσετε με το WebDesignBlog, αποστείλατε emailστο webmaster@webdesignblog.gr.

Σε περίπτωση που θέλετε να δέχεστε άμεση ενημέρωση για τα postτου WebDesignBlog, τότε μπορείτε να γραφτείτε στο RSSFeed http://feeds.feedburner.com/WebDesignBlogX2interactive ή να ακολουθείτε το WebDesignBlogστο twitter από το domainhttp://twitter.com/webdesignblog.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αποστέλλοντας μήνυμα διαμέσου της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που ακολουθεί. Θα χαρούμε να δεχτούμε τις προτάσεις και τα ερωτήματά σας.

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter