28Ιαν

Εμπνευσμένα websites για να ενισχύσετε την δημιουργικότητα σας.

, 28 Ιανουαρίου 2009 | INSPIRATION | 1 Σχόλιο

Σίγουρα η οπτική “απορρόφηση” όμορφων εικόνων και καλοσχεδιασμένων εικαστικών συνθέσεων ενισχύουν την δημιουργικότητα του graphic/ web designer και προσφέρουν “τροφή” στο ανθρώπινο υποσυνείδητο που μελλοντικά θα χρησιμοποιηθεί έμμεσα σε όμορφα και ελκυστικά design.

Πρόσφατα το Design Shard δημοσίευσε μια σύντομη λίστα από εμπνευσμένα websites που προσφέρουν πλούσιες οπτικές εμπειρίες κάθε λογής που αξίζουν να αφιερώσετε λίγο χρόνο από το καθημερινό σας πρόγραμμα για να τα δείτε.

1) FFFFOUND!
ffffound

2) COOL SHOWCASE
coolshowcase

3) GRAPHIC-EXCHANGE
graphicexchange

4) PSDTUTS FLICKR GROUP
psdtutsflickr

5) ALL CAPS PROJECT
allcapsproject

6) SKATEBOARDS
skateboards

7) CLICK FOR ART
clickforart

8) STATION
station

9) CG SOCIETY
cgsociety

10) BEHANCE
behance

Για περισσότερες πληροφορίες για τα συγκεκριμένα websites μπορείτε να αντλήσετε εδώ.
Πηγή πληροφορίας το www.designshard.com

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Εμπνευσμένα websites για να ενισχύσετε την δημιουργικότητα σας. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter