8Μάι

Εικονίδια για πιστωτικές κάρτες

, 8 Μαΐου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Όλα τα online καταστήματα χρησιμοποιούν εικονίδια για την παρουσίαση των πιστωτικών καρτών που υποστηρίζουν και των τρόπων πληρωμής που χρησιμοποιούν. Όσο πιο ξεκάθαρα και όμορφα είναι τα εικονίδια αυτά, τόσο πιο εύκολη γίνεται η πληροφορία για τον χρήστη και τόσο πιο ξεκούραστη η Online εμπειρία του. Στην συνέχεια θα σας παρουσιάσουμε μια λίστα με τα βασικά εικονίδια που χρησιμοποιούνται πιο συχνά. Αν θέλετε πιο εξιδεικευμένα εικονίδια, θα πρέπει να επισκευτείτε τα site των τραπεζών που σας προσφέρουν τις κάρτες που θα χρησιμοποιήσετε.

Επίσημα εικονίδια πιστωτικών καρτών

Τα παρακάτω εικονίδια μπορείτε να τα κάνετε download δωρεάν, ενώ παρέχονται και τα επίσημα sites των εταιριών πιστωτικών καρτών και των τραπεζών.

PayPal Online Logo Center

Έχει 3 τύπους γραφικών για αποθήκευση.

Icon

Master Card Brand Materials

Πρέπει να γραφτείτε για να μπορέσετε να κατεβάσετε εικονίδια και εικόνες.

Icon

AMEX Logos & Supplies

Η AMEX προσφέρει περισσότερες από 20 εικόνες, λογότυπα εικονίδια κλπ για download. Για να κάνετε download πρέπει να εισάγετε το merchant number του πελάτη σας (ή το δικό σας).

Icon

VISA Downloadable Assets

Η VISA προσφέρει εικόνες από κάρτες, εικονίδια, λογότυπα και φωτογραφίες για Δωρεάν download.

Icon

Εικονίδια και σετ εικονιδίων πιστωτικών καρτών

Παρακάτω θα βρείτε εικονίδια και σετ εικονιδίων που είναι Δωρεάν και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στα sites που σχεδιάζετε.

Η ιστοσελίδα Free Credit Card Logos & Images παρουσιάζει περισσότερα από 75 λογότυπα και σχέδια πιστωτικών καρτών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Μερικές κάρτες που παρουσιάζονται μπορεί να είναι παλιές και να μην ισχύουν, γι’ αυτό δώστε προσοχή όταν τις αποθηκεύετε.

Credit Cards Logos

Το σετ εικονιδίων VirtuaLNK Credit Card Icons περιέχει 30 εικονίδια σε διάφορα μεγέθη που έχουν μια 3D άποψη.

Icon

Το website Infomerchant.com προσφέρει μια σειρά από κλασικές κάρτες στο Images Of Credit Cards

Icon

Η εταιρία Zeusbox Studio έχει σχεδιάσει το σετ εικονιδίων Credit Cards Pixel Iconset που αποτελείται από 4 εικονίδια καρτών και ένα εικονίδιο κενής κάρτας για να της προσθέσετε ότι θέλετε.

Πηγή: Smashing Magazine

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Εικονίδια για πιστωτικές κάρτες γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter