1Ιούλ

Δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα CSS Menus

, 1 Ιουλίου 2008 | ONLINE ΕΡΓΑΛΕΙΑ | 0 Σχόλια

Ένα πολύ έυχρηστο εργαλείο για τη δημιουργία συστημάτων πλοήγησης με τεχνολογία CSS είναι το IzzyMenu. Το IzzyMenu είναι μια WEB 2.0 εφαρμογή η οποία δίνει τη δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες να δημιουργούν CSS Menus τα οποία έχουν επαγγελματική όψη.

Izzy Menu

Υπάρχει μια πληθώρα από WEB 2.0 στυλ από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε όποιο εσείς θέλετε. Η βιβλιοθήκη με τα μενού ανανεώνεται συνεχώς από την ομάδα του IzzyMenu, δίνοντάς σας κάθε τόσο νέες επιλογές.

Επομένως, είτε είστε ένας έμπειρος Web Designer, είτε μόλις τώρα ξεκινάτε να ασχολείστε με τα CSS σίγουρα αξίζει τον κόπο να δείτε το IzzyMenu.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα CSS Menus γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter