28Απρ

Έχετε πρόβλημα στον εργασιακό σας χώρο με το Twitter, καμουφλάρετε το σαν Excel με το spreadtweet.

, 28 Απριλίου 2009 | SOCIAL NETWORKING | 0 Σχόλια

Το σημερινό άρθρο απευθύνεται περισσότερο στους θερμούς υποστηρικτές και οπαδούς του microblogging παρά στους επαγγελματίες που ασχολούνται με διαδικτυακές εφαρμογές και τα συναφή. H αλήθεια είναι πως όλο το φάσμα των Social Media και περισσότερο το Twitter έχει αλλάξει τον τρόπο που λειτουργούμε σαν χρήστες στο εργασιακό και προσωπικό μας χρόνο. Η ανάγκη για λήψη και μετάδοση πληροφορίας και ειδήσεων, η κοινωνική δικτύωση με χρήστες που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και πεποιθήσεις έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό διαδικτυακό δεσμό με την διαδεδομένη πλατφόρμα που ονομάζεται Twitter. Μερικές φορές η ανάγκη γίνεται εθισμός που παραλληλίζεται με την καθημερινότητα μας.

Σήμερα το Web Design Blog σας παρουσιάζει ένα περίεργο τρόπο ώστε να μπορέστε να καμουφλάρετε τη χρήση του Twitter στον χώρο που δουλεύετε. Ουσιαστικά υπάρχει ένα διαθέσιμο, δωρεάν πρόγραμμα το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να προβάλλεται εικαστικά το Twitter σαν Excel, δίδοντας έτσι οπτικά την ψευδαίσθηση ότι εργάζεστε. Ο δημιουργός και εμπνευστής του spreadtweet είναι ο Elliott Kember, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην προσωπική του ιστοσελίδα.

spreadtweets

Επίσης είναι απαραίτητη η λήψη του Adobe Air για την εγκατάσταση και ενεργοποίηση του. Λήψη του spreadtweet.

Συμπληρωματικά θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας πως μερικές φορές το αντικείμενο των άρθρων που δημοσιεύονται στο WDB διαφοροποιούνται από την κλασική θεματολογία γύρω από το Web design/ development, SEO κτλ και εστιάζονται σε Social Media, τα οποία πλέον αποτελούν ένα μεγάλο αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικτυακής μας ζωής.

*Το WDB σε ουδεμία περίπτωση δεν ωθεί τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη η κατάσταση επέλθει.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Έχετε πρόβλημα στον εργασιακό σας χώρο με το Twitter, καμουφλάρετε το σαν Excel με το spreadtweet. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter