27Νοέ

9 Δωρεάν υδρόγειες σφαίρες σε vector format, για download

, 27 Νοεμβρίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Λίγο πολύ, κάποια στιγμή στην καριέρα σας σαν Web Designer, θα σας έχει χρειαστεί μια υδρόγειος σφαίρα. Διαβάζοντας το blog Siah Design, ανακαλύψαμε μια διαθέσιμη προς αποθήκευση (Δωρεάν) συλλογή υδρογείων σε Vector και θεωρήσαμε αναγκαίο να σας το μεταφέρουμε. Οι υδρόγειες που προσφέρονται είναι αυτές που φαίνονται στο δείγμα και μπορείτε να τις κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, είτε κάνοντας κάνοντας κλικ στην εικόνα/δείγμα ή εδώ.

Τα συγκεκριμένα γραφικά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ελεύθερα σε όλα σας τα project χωρίς κανένα περιορισμό. Απαγορεύεται να τα μεταπωλήσετε, να τα νοικιάσετε ή να τα κατοχυρώσετε.

Το πηγαίο άρθρο μπορείτε να το δείτε και να το διαβάσετε στα αγγλικά στην σελίδα http://siahdesign.com/archives/523

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 9 Δωρεάν υδρόγειες σφαίρες σε vector format, για download γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter