15Οκτ

Ήρθε η ώρα των Ermis Web Awards 2009!

, 15 Οκτωβρίου 2009 | Uncategorized | 0 Σχόλια

ermis_2009Πέρασε άλλος ένας παραγωγικός χρόνος και ήρθε ή ώρα για τα βραβεία διαφήμισης που ονομάζονται Ermis Awards. Για τους γνώστες και μη τα συγκεκριμένα βραβεία είναι τα Ελληνικά βραβεία διαφήμισης & επικοινωνίας όπου συμμετέχουν οι καλύτερες διαφημιστικές εταιρίες καθώς και ταλαντούχα web agencies. Το WDB θα εστιάσει κυρίως στην ενότητα Web καθώς είναι το αντικείμενο του και το σημείο ενδιαφέροντος του σημερινού άρθρου.

Το απόγευμα της 12ης Οκτωβρίου δημοσιεύτηκαν οι φετινές συμμετοχές και το short list των υποψήφιων για ένα πολυπόθητο βραβείο Ermis 2009. Φέτος με μια πρώτη ματιά στους συμμετέχοντες μπορεί να διακρίνει κανείς πως υπάρχουν διάφορες εταιρίες του χώρου με αξιόλογες δουλειές. Πολυάριθμα Websites, micro sites, flash games και banners σχεδιασμένα με λεπτομέρεια και μεράκι με καλλιτεχνικές πινελιές. Έξυπνα concept που κερδίζουν τις εντυπώσεις και δημιουργούν επιτυχημένα εμπορικά μηνύματα. Υπάρχουν δείγματα από διαδικτυακά έργα με διαφορετικά στυλ, άλλα artistic και άλλα business. Το θετικό είναι πως κάθε χρόνο η ποιότητα του design είναι ανοδική και η τεχνογνωσία που μεταδίδουν αποτελεί ένα αρεστό γεγονός στους επαγγελματίες του χώρου. Είναι σημαντικό τα Ελληνικά websites να εμπνέουν global feeling ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικά στη παγκόσμια αγορά. Μπορεί η στρατηγική και η πλειονότητα των στόχων μίας διαδικτυακής ενέργειας να είναι εγχώρια αλλά το Internet αποτελεί ένα επικοινωνιακό μέσο που καταργεί τα σύνορα και κοινωνικοποιεί ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και κουλτούρες. Δημιουργεί ένα μαζικό κοινό με μια πληθώρα επισκεπτών και αναγνωστών που αναζητούν προϊόντα, υπηρεσίες και κοινωνική δικτύωση.

Να σημειωθεί πως το Ermis Awards website 2009 είναι φρέσκο και πάντα πρωτότυπο με λαμπερές αποχρώσεις, δίνοντας μια διαφορετική και όμορφη εμπειρία κάθε χρονιά.

Ermis Awards website 2009
Πατήστε το γραφικό να το δείτε.

Ermis Awards website

Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία απονομής των βραβείων που θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά για τους επιτυχόντες. Πλοηγηθείτε στους παρακάτω συνδέσμους να δείτε τους συμμετέχοντες ανά κατηγορία και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, αναλυτικότερα:

Short list στη κατηγορία Web.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Ήρθε η ώρα των Ermis Web Awards 2009! γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter