15Οκτ

Ήρθε η ώρα των Ermis Web Awards 2009!

, 15 Οκτωβρίου 2009 | Uncategorized | 0 Σχόλια

ermis_2009Πέρασε άλλος ένας παραγωγικός χρόνος και ήρθε ή ώρα για τα βραβεία διαφήμισης που ονομάζονται Ermis Awards. Για τους γνώστες και μη τα συγκεκριμένα βραβεία είναι τα Ελληνικά βραβεία διαφήμισης & επικοινωνίας όπου συμμετέχουν οι καλύτερες διαφημιστικές εταιρίες καθώς και ταλαντούχα web agencies. Το WDB θα εστιάσει κυρίως στην ενότητα Web καθώς είναι το αντικείμενο του και το σημείο ενδιαφέροντος του σημερινού άρθρου.

Το απόγευμα της 12ης Οκτωβρίου δημοσιεύτηκαν οι φετινές συμμετοχές και το short list των υποψήφιων για ένα πολυπόθητο βραβείο Ermis 2009. Φέτος με μια πρώτη ματιά στους συμμετέχοντες μπορεί να διακρίνει κανείς πως υπάρχουν διάφορες εταιρίες του χώρου με αξιόλογες δουλειές. Πολυάριθμα Websites, micro sites, flash games και banners σχεδιασμένα με λεπτομέρεια και μεράκι με καλλιτεχνικές πινελιές. Έξυπνα concept που κερδίζουν τις εντυπώσεις και δημιουργούν επιτυχημένα εμπορικά μηνύματα. Υπάρχουν δείγματα από διαδικτυακά έργα με διαφορετικά στυλ, άλλα artistic και άλλα business. Το θετικό είναι πως κάθε χρόνο η ποιότητα του design είναι ανοδική και η τεχνογνωσία που μεταδίδουν αποτελεί ένα αρεστό γεγονός στους επαγγελματίες του χώρου. Είναι σημαντικό τα Ελληνικά websites να εμπνέουν global feeling ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικά στη παγκόσμια αγορά. Μπορεί η στρατηγική και η πλειονότητα των στόχων μίας διαδικτυακής ενέργειας να είναι εγχώρια αλλά το Internet αποτελεί ένα επικοινωνιακό μέσο που καταργεί τα σύνορα και κοινωνικοποιεί ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και κουλτούρες. Δημιουργεί ένα μαζικό κοινό με μια πληθώρα επισκεπτών και αναγνωστών που αναζητούν προϊόντα, υπηρεσίες και κοινωνική δικτύωση.

Να σημειωθεί πως το Ermis Awards website 2009 είναι φρέσκο και πάντα πρωτότυπο με λαμπερές αποχρώσεις, δίνοντας μια διαφορετική και όμορφη εμπειρία κάθε χρονιά.

Ermis Awards website 2009
Πατήστε το γραφικό να το δείτε.

Ermis Awards website

Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία απονομής των βραβείων που θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά για τους επιτυχόντες. Πλοηγηθείτε στους παρακάτω συνδέσμους να δείτε τους συμμετέχοντες ανά κατηγορία και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, αναλυτικότερα:

Short list στη κατηγορία Web.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Ήρθε η ώρα των Ermis Web Awards 2009! γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Πολυ καλο αθρο πραγματικα!

    Η σωστή αρχιτεκτονική ενός website και τα οφέλη της
  • Πολύ χρήσιμη η λίστα με τα online tools. Ο επιτυχημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας βοηθά σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη είναι ότι βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη της ιστοσελίδας με συνέπεια ο τελευταίος να βλέπει περισσότερες σελίδες και να μένει περισσότερο χρόνο σε αυτή. Η δεύτερη είναι ότι επειδή ακριβώς βελτιώνονται τα στατιστικά στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως το bounce rate, ο μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα και ο αριθμός των σελίδων ανά επίσκεψη, βελτιώνεται και η κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

    10+1 Χρήσιμα website και on line tools

Latest From Twitter